עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

המלצה לנייד - חומרה

Featured Replies

פורסם

שלום,

ה-Inspiron 1545 הנאמן והטוב שלי שבק חיים. סך הכל הוא שירת אותי חמש שנים ומאוד נהניתי מהביצועים שלו ממש עד לרגע מותו (או יותר נכון - מות המסך שלו). אז אמנם צריך לשבת שבעה, אבל החיים ממשיכים. אני מחפש מחשב נייד חדש! כמו שציינתי, אני מבסוט מ-Dell, אבל לא פוסל גם אחרים. .

תקציב: מקסימום 4,300 ש"ח.

מהירות - אני רוצה מחשב מהיר - זה במקום הראשון אצלי.

משקל - בעיקרון המשקל לא כזה חשוב, כי רוב השימוש הוא בבית, אבל יהיה נחמד אם ישקול מעט. אם ההבדל במחיר משמעותי - שישקול מצידי גם 4 קילו :)

גודל מסך - הגודל של הדל שלי היה 15.6, וזה היה מצוין. אני מחפש משהו בסביבות הגודל הזה.

תוכנות כבדות שאני עובד איתן בצורה יומיומית: פוטושופ, אילוסטרייטור.

מה לא תראו אצלי? אני לא משחק משחקים. אפשר לוותר על מחשבים לגיימרים עם כרטיסי מסך וביצועים מטורפים.

אני אשמח להמלצה שנוגעת בעיקר לחומרה: איזה מעבד מומלץ לצרכים שלי, זיכרון, דיסק ועוד דברים שאתם חושבים שחשובים במקרה שלי. בנוסף, אני אשמח אם תספרו לי על דגמים וחברות שכדאי להתרחק מהן. ודבר אחרון - האם הגיוני לבקש לפני הרכישה שיתקינו לי ווינדוס 7? אני לא אוהב את 8.

תודה,

יובל.

פורסם

המחשב הכי מומלץ בשבילך בעקבות עבודתך בפוטושופ ובתוכנות גרפיקה נוספות - מבחינת חשיבות איכות התצוגה ( רזולוציה, צבעים, זויות צפייה וכו') הייתי מנסה לחסוך במעט ולחרוג מהתקציב שהקצבת לעצמך לטובת הדגם הבא:

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=877153

ניתן "להוריד" את העלות של המחשב במידה ויש לך אפשרות לרכוש את המחשב באילת (אתה/חברים/משפחה), שם המחשב יעלה לך 4,229 ש"ח שזה בדיוק בתקציב שלך :)

בעניין הוינדוס - לא, אבל ניתן בקלות להגדיר את 8 שיראה כמו 7 אם זה מה שמטריד אותך, בין השאר ש-8 מהיר יותר מ-7 במעט.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.