עבור לתוכן

המלצה לנייד - חומרה

Featured Replies

פורסם

שלום,

ה-Inspiron 1545 הנאמן והטוב שלי שבק חיים. סך הכל הוא שירת אותי חמש שנים ומאוד נהניתי מהביצועים שלו ממש עד לרגע מותו (או יותר נכון - מות המסך שלו). אז אמנם צריך לשבת שבעה, אבל החיים ממשיכים. אני מחפש מחשב נייד חדש! כמו שציינתי, אני מבסוט מ-Dell, אבל לא פוסל גם אחרים. .

תקציב: מקסימום 4,300 ש"ח.

מהירות - אני רוצה מחשב מהיר - זה במקום הראשון אצלי.

משקל - בעיקרון המשקל לא כזה חשוב, כי רוב השימוש הוא בבית, אבל יהיה נחמד אם ישקול מעט. אם ההבדל במחיר משמעותי - שישקול מצידי גם 4 קילו :)

גודל מסך - הגודל של הדל שלי היה 15.6, וזה היה מצוין. אני מחפש משהו בסביבות הגודל הזה.

תוכנות כבדות שאני עובד איתן בצורה יומיומית: פוטושופ, אילוסטרייטור.

מה לא תראו אצלי? אני לא משחק משחקים. אפשר לוותר על מחשבים לגיימרים עם כרטיסי מסך וביצועים מטורפים.

אני אשמח להמלצה שנוגעת בעיקר לחומרה: איזה מעבד מומלץ לצרכים שלי, זיכרון, דיסק ועוד דברים שאתם חושבים שחשובים במקרה שלי. בנוסף, אני אשמח אם תספרו לי על דגמים וחברות שכדאי להתרחק מהן. ודבר אחרון - האם הגיוני לבקש לפני הרכישה שיתקינו לי ווינדוס 7? אני לא אוהב את 8.

תודה,

יובל.

פורסם

המחשב הכי מומלץ בשבילך בעקבות עבודתך בפוטושופ ובתוכנות גרפיקה נוספות - מבחינת חשיבות איכות התצוגה ( רזולוציה, צבעים, זויות צפייה וכו') הייתי מנסה לחסוך במעט ולחרוג מהתקציב שהקצבת לעצמך לטובת הדגם הבא:

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=877153

ניתן "להוריד" את העלות של המחשב במידה ויש לך אפשרות לרכוש את המחשב באילת (אתה/חברים/משפחה), שם המחשב יעלה לך 4,229 ש"ח שזה בדיוק בתקציב שלך :)

בעניין הוינדוס - לא, אבל ניתן בקלות להגדיר את 8 שיראה כמו 7 אם זה מה שמטריד אותך, בין השאר ש-8 מהיר יותר מ-7 במעט.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים