עבור לתוכן

מכונת כביסה בוש

Featured Replies

פורסם

ראיתי שיש כרגע מבצע , הוספת 200 ש"ח ו 5 שנים אחריות . האם זו אחריות מלאה ,כולל כרטיס דיגיטאלי , והאם זה כדאי?

פורסם

תתקשר ליבואן לברר ?

לא נראה לי שיש פה עובדי בוש שמסתובבים בפורום...

פורסם

זה קיים אצל כמעט כל היבואנים (חמש שנים ב200 שח)

תברר מה זה כולל, ותוודא שכל ההבטחות (עבודה, חלקים החרגות וכו') נמצאות אצלך בכתב (מנסיון התחמקות).

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

מתלבט בין 7ק"ג בוש ל 8 ק"ג בוש.הפרש גדול במחירים.טכנאי אמר שעדיף של 7 ק"ג,ב 8 ק"ג אחרי 3 שנים הולכים המיסבים,ויש תקלה f57 בכרטיס הדיגיטלי.

פורסם

אני גם צריך כרגע מכונה חדשה

התעמקתי בנושא כבר לפני שפתחת את הדיון

האחריות המורחבת זהה לאחריות בשנה הראשונה (ראה בתקנון)

http://www.bosch-home.co.il/Files/Bosch/Il/il/Document/pdf/bosch-new-5yesars.pdf

ועד כמה שאני מבין - כוללת הכל - אני כנראהעוד השבוע מזמין מכונה חדשה (של 7 ק"ג) קבלתי המלצות חמות על המכונות של בוש - בעבר גם היתה לי והשירות שלהם טוב מאוד

בהצלחה,

גבריאל

פורסם
  • מחבר

שלחתי לך הודעה בפרטי. מה דעתך האם כדאי ?

פורסם

תנסה להמנע מהודעות פרטיות כל עוד שלא מדובר במשהו פרטי

עניתי לך - אני לא צריך 8 ק"ג וגם 7 זה קפיצה מבחינתי מהמכונה המאוד קטנה שיש לי כרגע

הסיבה שאני רוכש 7 ולא יותר קטנה זה שלפעמים (אבל ממש לפעמים) - אני רוצה לשים במכונה משהו "כבד"

בתכלס (ואני יודע שזה ישמע מאוד ביזארי) - לא כל בגד שאני לובש (או הילדים) זורק לכביסה אחרי אחרי פעם אחת - למעט תחתונים וגרביים רב הבגדים אפשר ללבוש גם פעמיים ושלוש.

זה לא פחות נקי - וזה שומר על הסביבה הרבה יותר מאשר דברים אחרים (אם היית יודע כמה חומרים רעים יש באבקה מרכך שלא לדבר על עשרות ליטרים של מיים לכביסה היית מבין)

פורסם
  • מחבר

זה מה שרשמו לי בפורום אחר בנושא 7 או 8 ק"ג :

ברשותי סימנס 8 ק"ג (תוצרת גרמניה) כבר 6 שנים הדגם עם הפנל הממוחשב. הרחבתי בזמנו אחריות ל 5 שנים.

רק פעם אחת הגיע אלי הטכנאי והחליף גומייה שהצטבר עליה עובש (באשמתי...).

כל הסימנסים מתחת ל 8 ק"ג תוצרת טורקיה ונאמר לי שהאיכות לא טובה. רק ה 8 ק"ג תוצרת גרמניה.

מכונה שקטה מאוד וסוס עבודה !!

- - - תגובה אוחדה: - - -

לפי זה 8 ק"ג עדיף כיוון שמיוצר בגרמניה -בוש\סימנס

פורסם

אני אתייחס לזה קצת אחרת

ממש לא אכפת לי איפה המכונה מיוצרת כל עוד שהיא עובדת

וגם אם במהלך 5 שנים יש 2-4 תיקונים שמטופלים במסגרת האחריות - זה שוב - לא אכפת לי.

לגבי 8 ק"ג זה כבר לגמרי לקפוץ מעל הפופיק וזה גם (משמעותית) יותר יקר - בערך רבע מחיר יותר עד שליש יותר

ולהשקיע כל כך הרבה כדי שהמכונה תהיה "גרמנית" נשמע לי שיקול "לא משהו"

בקיצור אני הולך על ה-7 של בוש

אני ארחיב אחריות ל-5 במסגרת המסצע - אפשר כבר בסביבות 2200 לסגור את העניין

פורסם
  • מחבר

העניין הוא, כפי ששלחתי לך , יש חנויות שמוכרות את ה 8 ק"ג במחיר של ה 7 ק"ג בחנות אחרת. איזה דגם אתה קונה של ה 7 ק"ג ?

פורסם
  • מחבר

חשבתי על הדגם הזה : WAQ2046IL של בוש. עדיין מתלבט בינה ל 8 ק"ג

תודה . ראיתי אותה בזאפ. אל תשכח שיש עכשיו מבצע ל 5 שנים אחריות ולא 3 שנים כפי שמופיע בקישור ששלחת לי. מהיכן אתה קונה ? יש לי 550 ש"ח תלושים מפסח לשקם אלקטריק שעדיין לא ניצלתי. האם כדאי לקנות משם ?

מה ההבדל בין ההדגם שכתבת לדגם שכתבתי חוץ מהמחיר ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים