עבור לתוכן

מחפש סמארטפון לאמא

Featured Replies

פורסם

אם כבר g2 ? למה? לא טוב לך עדכונים מידיים?

• תגובות 36
  • צפיות 6.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

סוללה ומצלמה עדיפות. בד"כ אני ממילא שם רום מקוסטם.

פורסם

לי יש G2 והוא מעולה עם CM11. בכל מקרה, לא חושב שתוכל למצוא יד2 כזה במצב טוב.

במידה ולא, היתי הולך על נקסוס 4 שראיתי בסביבות 800-900 שקל ביד2 לכאלו במצב טוב. תבדוק אולי אפשר בלחץ לקנות נקסוס 5 יד2 אפילו...אבל אלו המומלצים

פורסם
  • מחבר

לעניינו - מכשיר חדש לאמא עד1300 ש"ח.

פורסם
  • מחבר

מסתבר שנעלתי את הדיון בטעות. אשמח להמלצות.

פורסם

נקסוס 4, מוטו g והגלקסי S3 הם המכשירים הבולטים בטווח המחירים שציינת.

אני לא חושב שיש טעם לחפש עוד. האפשרויות הנוספות הם מכשירים סיניים או משומשים.

אפשרות נוספת הוא האייפון 4S. אמנם הוא אינו אנדרואיד אך אם אמא שלך אינה טיפוס טכנולוגי היא עשויה ליהנות ממנו לאחר עקומת למידה קצרה, והוא נכנס יופי בתקציב.

פורסם
  • מחבר

נתנו לה מכשיר חילופי בינתיים. מה הכי עדיף מבי הMOTO G,NEXUS 4 והגלקסי 3? בדגש על אמינות. כמו כן - אם בסוף נחליט להביא עם מישהו מארה"ב - איזה מכשיר מומלץ בסכומים האלו?

פורסם

אם מחו"ל אז נקסוס 5, הוא הכי זול והכי חזק מבינהם.

מבחינת סדרי עדיפויות: נקסוס 4, מוטו, גלקסי. המוטו עדיף בגלל שהוא לא בא עם טונה של שטויות מותקנות אלה מערכת כמעט נקייה לגמרי כמו הנקסוס ובגלל זה חווית השימוש טוב יותר. המצלמה פחות טובה מזו של הגלקסי.

פורסם

לגלקסי S3 בעיות אמינות.

הנקסוס 4 חזק יותר מהמוטו g בכמה פרמטרים, אם כי כנראה מחזיק פחות זמן סוללה.

אם ביכולתך לקנות בארה"ב קנה LG G2 - מחירו ירד מאוד והוא נמכר כעת באיביי ב309 דולר.

פורסם
  • מחבר

אם זה מהארץ אני מעדיף לקנות לה נקסוס 4 הבעיה היא שאחי מספר סיפורי בלהה על האמינות שלו. בעיית האמינות היחידה של הגלקסי היא כפתור ההפעלה שלו. למוטו G יש מצלמה חלשה והוא גם קצת כבד מהמכשירים האחרים ומרגיש קצת פחות "יוקרתי".

פורסם

הבעיה עם הגלקסי (היחידה לדעתי) זו העובדה שיש לו רק 1 גיגה זיכרון והרבה תוכנות מותקנות מבית סמסונג. השילוב הזה פשוט הופך את המכשיר לצולע ואת חויית המשתמש למעצבנת++

פורסם

לגלקסי בעיית מוות פתאומי.

זו בעיית אמינות קשה בכל קנה מידה…

פורסם
  • מחבר

^נפתרה מזמן. כמובן שאם אקנה אתקין רום אחר.

פורסם

אם תתקין CM או משהו, בסגנון - ה SGS3 יהיה פתרון טוב.

אחרת, לך כבר על הנקסוס 5 וזהו.

עוד פתרון טוב הוא ה Lumia 920. יש לו עדכון ל WP 8.1 - והחל מנק' זו, WP היא אחלה של מערכת הפעלה. היצע האפליקציות אכן מצומצם משל אנדרואיד. לדעתי זה לא כזה משנה, אבל אולי יש כאלה שמבחינתם זה כן. זה מכשיר איכותי, עם מצלמה טובה מאוד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים