פורסם 2004 במרץ 1321 שנים ובאותו העניין , אולי מישהו יודע איפה אני יכול למצא מילון עברי הונגרי ברשת ?
פורסם 2004 במרץ 1421 שנים מתאים לך מילון חיי? יש לי פאנקיסט הונגרי שישמח מאד לשרת אותך בתמורה לבירה/וודקה/סיגריות/חולצות של GBH ולהיות מילונך האישי. הוא גם טוב להרתאה. ;D
פורסם 2004 במרץ 1521 שנים יש לך חברים מאד מוזרים גבירתי ! ומה זה לעזעזל GBH ?GBH זו להקה והוא לא בדיוק חבר שלי. סתם מישהו שכיף לראות אותו אחרי כמה וודקות. ;D
פורסם 2004 במרץ 2021 שנים אם כבר הונגריה אז אני הייתי ממלא מזוודה בבקבוקי באלטיקה 8...הבירה הכי טעימה EVER וחבל שאין אותה יותר בארץ :\
פורסם 2004 במרץ 2121 שנים אם כבר הונגריה אז אני הייתי ממלא מזוודה בבקבוקי באלטיקה 8...הבירה הכי טעימה EVER וחבל שאין אותה יותר בארץ :\למה? במכולות הרוסיות צרייך להיות. ואם לא עדיין יש לך את ה-3, ה-4, ה-5, ה-6 וה-7. מה רע?מקסימום תערבב עם זה קצת וודקה ויהיה לך מה שאנחנו מכנים אותו Yorsh.
פורסם 2004 במרץ 2121 שנים למי שיצא לטעום את 8 יודע שזו בירה איכותית בכמה רמות מעל שאר הבאלטיקות...ולא, אין אותה כבר בארץ, חיפשתי...למי שמוצא, תגידו לי על זה !
פורסם 2004 במרץ 2221 שנים מחבר אמי כבר חזרה שבוע שעבר... : אפשר לנעול.. קנתה בובות מרציפן, שתייה (ליקר וכל מיני ..), ועוד כל מיני דברים לבית
פורסם 2004 במרץ 2321 שנים שיט ואני קיוותי שאני הנקבה היחידה בהרמון הגברים הזה Gangbang ? לא בבית ספרינו... מאיפה את ?
פורסם 2004 במרץ 2321 שנים מה קרה . תל אביב המעופשת לא מספיק טוב כבר ?יש כאן עוד בנות באיזור הפורום הצחיח ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.