עבור לתוכן

מבקש מפרט ב-4 אלף ש"ח לשימוש ביתי/משרדי

Featured Replies

פורסם

חברים, צהריים טובים.

המחשב הישן שלי חוגג 5 בנובמבר הקרוב (נקנה ב-2008) והוא כבר לא חד כפי שהיה פעם. אי לכך, אני מחפש להחליפו באחד חדש. התקציב המקסימאלי הינו 4 אלף ש"ח. מטבע הדברים, אם לדעתכם ניתן לענות על הדרישות שאציג מבלי לנצל את מלוא הסכום, מוטב לחסוך. מנגד, אם הדרישות שלי דורשות חריגה תקציבית - אני פתוח להצעות. אתם המומחים פה.

באשר לאופי השימוש במחשב: משמש כתחנת עבודה. העבודה שלי לא דורשת תוכנות ספציפיות, מלבד מעבדי תמלילים, ועל כן אין דרישות מיוחדות בתחום הזה. בשעות הפנאי, למחשב יהיו שלושה שימושים עיקריים: אינטרנט, וידאו בהפרדה גבוהה (1080p) והאזנה למוסיקה. באשר לוידאו: יש ברשותי מסך מדגם Dell U2713HM בעל רזולוציה טבעית 2560x1440, כך שנחוץ כרטיס מסך שיצליח להתמודד עם התצוגה. באשר לאודיו: חשבתי לקנות כרטיס קול יעודי (אולי אפילו עם מגבר-אזניות חיצוני). אשמח לשמוע את דעתכם בנושא. המחשב *לא* מיועד לגיימינג ואין כוונה לעשות לו אוברקלוק. אין צורך לכלול ציוד היקפי במפרט.

הדרישות המיוחדות שלי מהמחשב הן כדלקמן: חשיבות עליונה למארז שקט וקומפקטי, שלא יפיץ חום בסביבת העבודה ויכלול כניסות USB3. בקיצור, לא לחסוך על מארז. דרישה חשובה נוספת היא שהכונן יהיה SSD בנפח של 512GB. אני מבקש שיהיה במפרט גם כונן DVD (גם חיצוני זה בסדר). אני גר באיזור המרכז (ר"ג), אבל אל תתנו לזה להשפיע על בחירת החנות. כמובן, לא אסע לאילת, אבל בשביל המחשב הנוכחי שלי נסעתי לחיפה, כך שאין לי בעית ניידוּת. הרכבת המחשב בחנות רצויה בהחלט. קניית המחשב מתוכננת לחודשיים הקרובים. באשר לאופק שדרוג: לא בעתיד הנראה לעין. המחשב הנוכחי שלי שרד חמש שנים כמו גדול וזאת השאיפה גם למחשב הנוכחי.

בתודה מראש,

איגור.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים