פורסם 2004 במרץ 1221 שנים אז ככה לפני שבועים ביצעתי פירמוט והתקנה מחדש של xp sp1 ואז המחשב עבד קצת לאט אבל בסדר פנטיום 3 דרך אגב אבל לפני כמה ימים צצה בעיה חדשה אני מדליק את המחשב ובאמצע העליה של הxp כשיש עוד את מסך הטעינה המחשב נכבה ועושה restartבלי שום הודעה מוקדמת או מסך כחול ניסיתי אפילו לבצע בדיקה עלידי ניתוק של כול הכרטיסים פרט לכרטיס המסך כי אין לי כרטיס מסך על הלוח וזה לא עזר הבעיה היא שאין לי שום אםפשרות לנסות לעלות את המחשב כללהשאלה היא האם יש סיכוי שנדפק לי ההרד דיסק או שזה משהו אחרחייב תשובה דחוףהמון תודה מראש גל
פורסם 2004 במרץ 1221 שנים I think the problem is in one of your hardware devices, your HDD can be one of them...
פורסם 2004 במרץ 1221 שנים מחבר לא ניתן להעלות סייף מוד לא f8 ולא נעלם בובקס אני מקבל הוא לא מאפשר לי כלום הבעיה היא שהיתי בטוח שזה הכוןן הקשיח ואז העלתי אותו בתור slaveעל המחשב השני שלי בדקתי אותו ועושה רושם שהוא בסדר לאחר פירמוט לא מצאתי משהו לא בסדראתם מכירים תוכנה כולשהי לבדוק כונן קשיח כמו שצריך לראות אם יש סקטורים גמורים?גל
פורסם 2004 במרץ 1221 שנים אני מכיר את הבעייה כאשר מנסים לשעות O.C או אחרי משחק אם המתחים של הרכיבים.התעסקתה לאחרונה ב O.C? נגעתה בהגדרות של הBIOS חוץ משל H.D?יש אפשרות שהמחשב מגדיר לך הגדרות הביצועים של המחשב (בBIOS) זה נקרה משהו כמו TOP PERFORMANCE בלה בלה בלה תנסה לסמן את זה. נ.ב תשנה את הכותרת לפי חוקי הפורום לפני שינעלו לך...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.