עבור לתוכן

עזרה בקניית מחשב עד 4000 ש"ח

Featured Replies

פורסם

* מטרות המחשב? שימוש ביתי (אינטרנט סרטים וכו') ולימודים (בעיקר תכנות - Visual Studio, Eclipse ואמולטור לטלפונים בשביל בניית אפליקציות וכו'). יכולת להפעיל משחקים בונוס (אבל לא מחשב גיימינג רציני)

* גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? גודל 15.6 . לפי מה שהבנתי - עדיף מאט (אלא אם תאמרו אחרת)

* רזולוציית המסך? עדיף גבוה מ-1366x768 (שוב, אלא אם תאמרו אחרת.. אני לא מבין הרבה בחומרה)

* האם נדרש זמן סוללה ארוך? יילקח לאוניברסיטה, לכן רצוי זמן סוללה טוב

* גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SSD או היברידי (נראה לי חבל לקנות מחשב היום בלי זה)

* האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא חובה. יכול לקבל ווינדוס 7\8 מהלימודים

* האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? הבנתי שלנובו נחשבת חברה טובה, אבל פתוח להצעות

* כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם - מסך מגע יהיה נחמד, אבל לא חובה.

מהחיפושים שלי עד עכשו, המחשב שהכי התקרב לדרישות שלי הוא ה - lenovo ideapad Z510. הבעיה שהבנתי שחיי הסוללה שלו לא משהו בכלל...

פורסם

מסך מגע = מסך מבריק

כך שאתה צריך להחליט אם אכן זה מה שאתה רוצה.

פורסם
  • מחבר

קודם כל, תודה על ההערה - למדתי משהו חדש.

מאחר שאין לי כל כך ניסיון אשמח לשמוע עד כמה כל אחד מהשניים משמעותי (עד כמה מסך מבריק הוא נורא או להיפך - עד כמה מסך מגע מועיל).

פורסם

תקפוץ לאופיס דיפו או באג ותיווכח בעצמך להבדלים. לא בטוח שתצליח למצוא שם מחשב עם מסך מט אבל לך תדע... הכל יכול להיות.

פורסם
  • מחבר

בכל מקרה, אשמח להמלצה עבור כל אחד מהמקרים (זאת אומרת מחשב עם מסך מגע ומחשב עם מסך מט).

בנוסף, עד כמה נורא זה מסך מבריק ?

פורסם

שוב - תינעל על הפרמטרים השונים וזה יעזור בסינון דגמים.

יש מספר דגמים אפשריים עבורך.

כמו כן, מחשב 15.6" לרוב יהיה מחשב כבד ופחות מתאים לסטודנט. ללכת על מסך 14" יאפשר גמישות רבה יותר וכן משקל נמוך יותר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים