עבור לתוכן

מעוניין לקנות מחשב נייד חדש ללימודים בתקציב של 3.5K

Featured Replies

פורסם

מחשב נייח/נייד

תקציב: 3500

יש מצב לחריגה? אם כן, בכמה: 1000

מתי מתוכננת הרכישה: עד 23/8/15

מהארץ או מחו"ל: (האם אתם מוכנים לייבא את המחשב? אם מחו"ל-איזו ארץ?) בעיקרון מתכנן לקנות בארץ. אני נמצא בניו יורק ובניו ג'רזי בינואר הקרוב ובשיקגו עוד שנה. אני מוכן לייבא את המחשב משם אם ידוע לכם שהמחשבים שם זולים יותר.

האם יש אתר או חנות ספציפית שאת\ה מעונין\ת לקנות בהן? אם כן, איזה: (חנות מועדפת שתרצו לקנות ממנה) אין

יד ראשונה\שניה: (לקנות אחד חדש או משומש) חדש

זמן אחריות רצוי: (כמה זמן אחריות והאם רצוי אחריות בינלאומית או לא) כמה שיותר זמן אחריות, לא חשוב לי בינלאומי אבל אני לא אתנגד

חברת המחשב הניד המועדפת: (חברה מסויימת שתרצו שהמחשב יהיה שלה) לא משנה לי כל עוד ביצועי המחשב ממצים את התקציב

מערכת הפעלה מועדפת: (איזה מערכת אתם רוצים? אפשר גם לא לענות ונמליץ בהתאם לבקשותיכם) W8

מערכת הפעלה כחלק מהתקציב: (האם המערכת הפעלה צריכה להיות כלולה בתקציב או שתוכלו להשיג דיסק בעצמכם) יכול להשיג בעצמי

גודל כונן קשיח מועדף: (כמה נפח תרצו שיהיה למחשב, שימו לב שSSD תמיד יהיה בנפח קטן) אינני זקוק ליותר מ320 כיוון שיש לי כונן של TB. כמו כן אני חושב שכמה שיותר יותר טוב ולכן אשמח אם יהיה לי 1TB.

תדירות שינוי מיקום המחשב: (כמה פעמים תקחו את המחשב ממקום למקום? יומי? שבועי? חודשי? בכלל לא?)זמן סוללה רצוי: (כמה זמן המחשב צריך לשרוד על מצב המתנה) אקח את המחשב ממקום למקום לעיתים קרובות. זמן סוללה רצוי אני לא מבין בזה כי מעולם לא היה לי מחשב נייד אבל אני שואף לכמה שיותר

גודל הצג: (כמה אינצ' המסך צריך להיות) לא משנה לי כל כך. בינוני בעיקרון.

צבע המחשב הרצוי: (האם יש צבע מסויים שתרצו שיהיה למחשב) לא צבע נשי

אפשרויות נוספות במחשב: (מה שאתם רוצים שיהיה למחשב ולא שאלנו כאן) מבקש שהמסך יהיה טאץ' ושיהיה ניתן לסובב את המסך על המקלדת ולהשתמש במחשב כמו בטאבלט.

מה מטרת שימוש המחשב?

(עריכה\גיימינג\עבודה משרדית\אינטרנט\מוזיקה\סרטי� �) - את היישומים שאתם תשתמשו במחשב הנייד יש לסמן בצבע אדום

- אם בחרתם גיימינג אז תרשמו כאן גם איזה משחקים אתם הולכים לשחק ועל איזה איכות אתם רוצים שהמחשב יריץ אותו:

משחקים מודרניים

חשוב לי שהמחשב יוכל להריץ משחקים אבל אני לא מעוניין שכל התקציב ילך על כרטיס מסך שיבוא על חשבון דברים אחרים בצורה משמעותית.

תודה רבה!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים