פורסם 2014 באוגוסט 2711 שנים זה עניין של מזל,הזמנתי לעצמי סכין של GERBER וזה עבר בלי בעיה,אבל שהזמנתי לאחי התקשרו אליי מהמכס ונאמר לי שאין לי אפשרות להעביר אותו, והוא החזירו אותו למוכר.זה ממש סיכוי של 50-50
פורסם 2014 באוגוסט 2711 שנים זה הזוי שיש דברים שנמכרים בארץ באופן גלוי ועדיין נעצרים במכס כשאדם פרטי מנסה לייבא אותם כי "אסור".
פורסם 2014 בספטמבר 311 שנים זה הזוי שיש דברים שנמכרים בארץ באופן גלוי ועדיין נעצרים במכס כשאדם פרטי מנסה לייבא אותם כי "אסור".לייבוא מסחרי יש יותר כוח...
פורסם 2014 בספטמבר 311 שנים סיכוי סביר שלא. סתם שאלה, למה אתה צריך סכין כזו? מה מיוחד בה? למה לא Swiss army knife לדוגמא?
פורסם 2014 בספטמבר 311 שנים Radioheadz,למה לקנות למבורגיני וננו אם גם רנו מאגן קופה זה רכב ספורט? מה מיוחד בה?לדעתי מיותר להתעסק עם המכס, אם יתפסו זה יכול להיות גם סיפור לא נעים. נערך 2014 בספטמבר 311 שנים על-ידי Mics
פורסם 2014 בספטמבר 411 שנים יש דברים שגם לא חוקי לייבא או לשלוח בדואר כמו למשל אגרופן. (נראה לי שגם בארץ אבל בכל מיני ארצות זה לא חוקי להחזיק באגרופן).אני לא סגור לגבי סכינים, יש מצב שסוגים מסויימים של סכינים לא חוקיים ואחרים כן. כדאי לברר לפני שמזמינים כזה דבר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.