פורסם 2014 באוגוסט 2611 שנים * מטרות המחשב? המחשב נועד לשימוש כפול 1. מחשב נייד ללימודים (בעיקר אופיס)2. שימוש כמחשב בייתי לכל דבר (בבית אני מחבר אותו לסט אלחוטי ומסך 22 חיצוני) שישמש לגלישה באינטרנט (לפחות 6-7 כרטיסיות במקביל) צפיה בתוכן fhd בעת הגלישה (מסך מפוצל)* גודל המסך? עדיפות ל13.3-14 (המחשב הנוכחי הוא 15.6)* רזולוציית המסך? עדיפות לfhd* דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין* משקל רצוי? כמה שיותר קומפקטי* האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמה שיותר ארוך מינימום 5-6 שעות* האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לפחות 2 יציאות USB 3.0* Bluetooth? אין צורך* גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לפחות 500 GB עדיפות לכונן SD למערכת הפעלה* כונן אופטי? לא חובה* האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא* האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא* האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן.* האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא.* כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם: עדיפות למחשב בעל מראה אלומיניום (בסגנון המאקבוק)חשוב לי לציין שיש עדיפות למחשב i5 בגלל שהמחשב אמור לשמש ל3-4 שנים הקרובות (הנוכחי חוגג 4 באוקטובר)P.s אני גר באשקלון,לכן אני מעדיף חנות בסביבה (יש פה ksp, וivory)תודה רבה מראש,אברהם.
פורסם 2014 באוגוסט 3111 שנים על פניו המחשב הזה עונה על הדרישות:http://ksp.co.il/?uin=22388אבל אני לא יכול להתחייב על זמן סוללה (לצערי לא מצאתי ברשת ביקורות למחשב).
פורסם 2014 באוגוסט 3111 שנים אפשר לצפות לכ-4 שעות עבודה (+/-), תלוי בהתקנים הפועלים, בהירות, מאמץ וכו'...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.