עבור לתוכן

מפרט למחשב גיימינג (10,500) - מה אתם חושבים?

Featured Replies

פורסם

קיבלתי הצעה למחשב גיימיניג, מה דעתכם על המחיר - זה כולל התקנה והגדרה של הכוננים כרייד 0.

2 X כונן קשיח Kingston SSDNow V300 SV300S37A/120G 120GB SSD SATA III

G.Skill 2 X 8G (1600) 9-9-9-24

לוח אם Gigabyte G1.Sniper Z97 LGA1150, Intel Z97, DDR3 1600

מעבד Intel Core i7 4790K 4.0Ghz 8MB L3 Cache s1150 - Tray

Seasonic 750W Gold

R9 290X Sapphire

קירור לכרטיס מסך Arctic Accelero Hybrid II

קירור נוזלי למעבד CoolerMaster Nepton 280L

Obsidian 450D Corsair

Scyth Kaze master II

פורסם
  • מחבר

1. מה התקציב המקסימאלי?

10.5

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?

לנצל

ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?

משחקים ושאר הירקות

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).

1080P

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?

גבוהות

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.

לא

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?

לא

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)?

8

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?

כן - כבד

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?

כן ויש

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים.

9. מתי מתוכננת קניית המחשב?

עכשיו

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה).

לא

11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד?

כן

פורסם

לפותח הדיון יש לי כמה הערות בשבילך, ראשית חשוב לציין כי איאפשר לשמור על רמת שקט כמו שאתה מציין בעוד שהמחשב שלך מתוכנן לOC כבד, שני הדברים לא הולכים יחד, ובנוסף אני לא הבנתי עוד משהו (ואני מנסה לגרום לך לחשוב שוב) מדוע מתוכנן שידרוג בעתיד למחשב כלכך רציני בידיעה שאתה הולך להוציא על המחשב החדש יותר מ10,000 ש''ח ובנוסף המחשב הזה מיועד לOC כבד.

אני רק אוסיף ואומר שלהוציא סכום כזה הוא מוגזם למחשב לגיימינג ועוד הרזולוציה של המשחקים הצפויה במחשב הזה תיהיה רק 1080p.

אני מצטער שאני מתערב לך בכיס אבל אני פשוט רוצה לנסות ולעזור לך ולהבין מדוע להוציא סכום כלכך גבוה בשביל מחשב למשחקים. אני מצטער שלא באתי עם מפרט מחשב להציע לך, פשוט רציתי רק לגרום לך לחשוב שוב על הסכומים האלו.

פורסם
  • מחבר

קבל תיקון, טעות מצדי - לא לא מתכנן שידרוג מסיבי למחשב.

והאמת השקט אופציונלי מבחינתי למרות שיש פה קירורי מיים ומאוררים של 120" שיעבדו על 800-1000 RPM כך שתכלס אני לא כל כך מודאג שירעיש.

עכשיו אני אומר 1080P כי זה מה שיש לי בבית.... אבל המחשב יכול לעבוד ביותר ע"פ הנתונים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים