פורסם 2014 באוגוסט 2911 שנים שפים לא עובדים עם כפפות, בהגדרה. מבחינתם לגעת באוכל שהם מכינים זה חלק מתהליך ההכנה, ומי שרוצה לאכול בחוץ צריך להפנים את זה.אתה רק צריך לקוות שהם לא גירדו בתחת לפני שהכינו את המנה שלך
פורסם 2014 באוגוסט 2911 שנים לפי זה אולי כדאי שגם המלצרים שנוגעים בצלחת ילבשו כפפות שהרי הם נוגעים לי בצלחת ואולי יש להם בעיות בריאותיות ?בכל מקרה, אין חובה ללבוש כפפות והרבה לא עושים זאת.https://www.osh.org.il/uploadfiles/t_124_mitbah.pdf
פורסם 2014 באוגוסט 3011 שנים בעיקרון את הבעיות הבריאותיות בודקים בתחילת משמרת - ציפורניים קצוצות ונקיות, בלי פצעים, שואלים מישהו אם הוא חולה או שיש לו בעיות ביציאות.כמובן להרגיל לשתוף ידיים כל הזמן.
פורסם 2014 באוגוסט 3011 שנים בשיא הרצינות, לפני כמה שנים שעבדתי במקדונלדס - שמה הקטע של נקיון היה היסטרי, כל הזמן היו מפרקים הכל כדי לנקות דברים שאף אחד לא רואה, היה אסור בשום מצב להיות בלי כפפות, עובדים שמה אנשים צעירים ולא סודנים.. יש שמה מנות שהם יחסית "בריאות" - אלה שלא מטוגנות, הבעיה היחידה שזה מחיר של עסקית במסעדה, אבל עם טעם מאוד בינוני. אם מה שחשוב זה היגיינה אז מקדונלדס זה הכי טוב שיש.
פורסם 2014 באוגוסט 3111 שנים Roger האתר לפחות טוען כך. אז לפחות יש חמת הספק.במסעדות שאני אוכל אני כבר יודע שהם לא מקפידים על ההגיינה כי בדרך כלל אפשרות לראות חלק מהמטבח ואני רואה אותם שמים את הירקות עם הידיים החשופות.מה גם שבמסעדות האלה הם בדרך כלל מעסיקים סודנים או ארתיראים שבמקרה התולעים האלה נפוצות באזורים האלה של מרכז\דרום אפריקה.http://en.wikipedia.org/wiki/Ascariasis#mediaviewer/File:Ascariasis_world_map_-_DALY_-_WHO2002.svgהם מתחייבים על כפפות?ואיך הם בכלל יכולים להתחייב על היגיינה אפילו בסיסית? האתר שולח לכל בישול מפקח לכל אחד מ 50 המטבחים הביתיים לבדוק איך ההוא מקפיד על ההיגיינה?במסעדות לפחות יש איזה פיקוח מינמאלי, אפילו ביקורי פתע של משרד הבריאות. לעומת זאת, במשהו מבוזר וביתי כזה אין שום פיקוח. אז אם כבר, נראה לי שהרבה יותר מסוכן להזמין בדרך כזו.
פורסם 2014 באוגוסט 3111 שנים אם הבשלניות בבית הם שחורות ממעמד סוציואקונומי נמוך אז צריך לדאוג.ואם הם אשכנזיות צפונבוניות אז אפשר להיות שקטים.בליל של גזענות מכוערת?או אמת סטטיסטית בעלת משקל על בסיס רקע תרבותי וכלכלי?
פורסם 2014 באוגוסט 3111 שנים אל תדאג הישראלים מחוסניםישבתי בבאגסו במסעדה ידועה של ישראלים (עם הספריה)נכנסתי לשרותים, מגעילים, הכל צהוב על הקירות.פתאום ראיתי שזה בכלל לא השרותים. זה המטבח.
פורסם 2014 באוגוסט 3111 שנים יש הרבה גזענות באוכל. אוכל פרסי. אוכל עיראקי. אוכל מרוקאי. אוכל תימני. אוכל אמממ... אשכנזי???, בכל מקרה... גפילטפיש. אוכל יווני, רגע... ים תיכוני. אוכל הונגרי. אוכל איטלקי. אוכל צרפתי. אוכל אתיופי(עם ריח בלתי נסבל, כך אומרים בעלי האף הגזענים). אוכל זה הכי גזעני שיש. ורובו טעים(אפילו המאכלים שנשארים איתך כמה ימים, ובגלל זה בעלי האף הגזענים מעדיפים לא לאכול אותם). אני אוהב עמבה בפלאפל למשל, אבל אוכל זאת לעיתים מאוד נדירות בגלל שאי אפשר להתפתר מהריח. אותו סיפור עם חילבה. והדבר הזה של האתיופים אין לי אפילו מושג מה זה. לאף אחד אין... נערך 2014 באוגוסט 3111 שנים על-ידי Art Tatum
פורסם 2014 באוגוסט 3111 שנים :lol: הקטע של הכפפות זה בולשיט. בטח ובטח שלא מזה קיבלת תולעים. מקסימום קלקול קיבה - וגם זה לא סביר. אפשר לחשוב שגם כל בן אדם שמכין את האוכל בבית תמיד עם כפפות.... הסיכונים העיקריים באוכל הם: - ירקות (בעיקר) ופירות שלא נשטפו היטב. אם השקו אותם במים מזוהמים - גם שטיפה לא תעזור. - בשר שלא טופל או בושל כראוי.
פורסם 2014 באוגוסט 3111 שנים GIL, יש דברים שעדיף לא לדעת... ספר את זה לדודה שלי שחזרה עכשיו מכמה חודשים בקניה, אתיופיה והסביבה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.