עבור לתוכן

מפרט למחשב אינטרנט/מייל/אופיס 2500 ש"ח

Featured Replies

פורסם

שלום, אני מחפש מחשב להורים שלי לשימושים בסיסיים בלבד ואשמח לקבל את עזרתכם.

1. מה התקציב המקסימאלי? 2500

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם שווה אז לנצל

ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית/אינטרנט

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוכות

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? הכי שקט שאפשר להכניס בתקציב

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. איזור המרכז

9. מתי מתוכננת קניית המחשב? בזמן הקרוב

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). לא

11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? לא

12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות:יש לי כרטיס מסך 8800GTS שלא בשימוש שאפשר להכניס שם אם הוא יכול להועיל.

זה מפרט ראשוני שהרכבתי בעצמי:

מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל

מעבד:

Intel Core i5 4440 3.1Ghz (3.3Ghz Turbo) LGA1150 Tray

כמות: 1 - מחיר: ₪854

קירור למעבד:

Arctic Cooling Alpine 11 Rev. 2

כמות: 1 - מחיר: ₪55

לוח אם:

Gigabyte GA-H81M-HD3 Front USB3 - בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪239

מארז:

באנדל תקציבי - Fractal Design Core 1000 + FSP HEXA 400W - בקניית מחשב חדש

כמות: 1 - מחיר: ₪395

זיכרון:

Hynix Original 4GB DDR3 1600 - בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪180

קשיח למחשב שולחני:

Samsung SSD 840 EVO 250GB SATA3 2.5 inch

כמות: 1 - מחיר: ₪654

כונן אופטי:

Lite-On Phillips DVD-RW X24 SATA

כמות: 1 - מחיר: ₪97

סה"כ: ₪2474

המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים ללא ריבית. ההרכבה, משלוח ואיסוף במקרה של תקלה חינם.

תשלום מזומן (תשלום מזומן לשליח, צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 2425 ₪

http://www.tms.co.il/preview/spec/t75akbmp

פורסם

לא עדיף מחשב נייד?

יועיל מבחינת ניידות, לא יתפוס הרבה מקום או "שולחן מחשב" ייעודי, יאפשר להורים גמישות בשימוש בכל חדרי הבית - סלון/ חדר שינה /מרפסת.

פורסם
  • מחבר
לא עדיף מחשב נייד?

יועיל מבחינת ניידות, לא יתפוס הרבה מקום או "שולחן מחשב" ייעודי, יאפשר להורים גמישות בשימוש בכל חדרי הבית - סלון/ חדר שינה /מרפסת.

להורים שלי כבר יש נייד אבל הם עדיין מעדיפים נייח.

מבחינת מקום, נכון לעכשיו יש להם נייח רק שהוא כבר מאוד ישן ולכן הם רוצים להחליף אותו ככה שהכל כבר מוכן, רק צריך להחליף את המחשב עצמו.

פורסם

I5 זה ממש אוברקיל.

הנא מפרט שנראה יותר מתאים. הורדתי מעבד ל I3. זה גם מעל ומעבר לשימושים כאלה.

אין דיסק קשיח מכאני, שמתי SSD כמו במפרט שלך.

תכלס השינוי הגדול זה המארז. PS09 זה אחלה מארז לשימושים כמו שלך. יש לו רק מאוורר אחד אבל אין במחשב שלך שום דבר שמייצר חום חוץ ממעבד אז אין בעיה. אם אין לך תוכניות להוסיף בעתיד כ.מסך למשחקים אז זה המארז בשבילך.

plonter_logo.png

הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים

מעבדים - Intel Socket LGA1150

CM8064601483643 - Intel - i3-4150 Dual core CPU - LGA1150 - 3.5 GHz - 3MB cache - 22nm - 54W TDP - Integrated HD Graphics 4400...

כמות: - 1 - 509/499

לוחות אם - Intel LGA1150

GA-H81M-HD3 - Gigabyte - Socket LGA1150 cpu support- Intel H81 chipset - Dual channel DDR3 1600MHz memory - Integrated Graphi...

כמות: - 1 - 284/278

זכרונות - DDR3 - לנייח

0614-012TE130 - Zeppelin - 4GB DDR3 PC3-12800 - CL11 - DDR3-1600 - 1.5V...

כמות: - 1 - 174/171

דיסקים קשיחים ו SSD - SSD - SATA

MZ-7TE250BW - Samsung - 250GB Samsung 840 EVO 2.5 inch SATA3 6GB - 7mm - 540/520 MB/s Retail...

כמות: - 1 - 666/653

מארזי מחשב - mATX מארז

SST-PS09B - SIlverstone - SilverStone Precision PS09 Black - NPS...

כמות: - 1 - 200/196

ספקי כח - ATX

SS-350ET - Seasonic - 350W - ATX12V V2.31 compliant - 82% efficiency - 80plus Bronze - Active PFC - 4pin CPU connector - 1...

כמות: - 1 - 168/165

פתרונות קרור - מאווררים למעבדים

UCACO-AP111-GBB01 - Arctic - Alpine 11 Rev 2 cooler for intel socket LGA775,1156, 1150 - Ultra quiet 92mm PWM fan with low noise...

כמות: - 1 - 65/64

DVD צורבים תקליטורים ו - פנימי SATA DVD צורב

DRW-24F1ST - ASUS - DRW-24F1ST DVD-RW drive - 24X DVD writing speed - SATA interface...

כמות: - 1 - 86/84

2152.00 / 2109

המחיר אינו כולל משלוח

עד 3 תשלומים ללא ריבית אלא אם מצויין אחרת במפרט המוצר

המחירים הזולים יותר הינם לתשלום במזומן/העברה בנקאית או תשלום בביטקוין - סכום ההנחה עומד על 2% ממחיר המוצר/עסקה

הזמנה שתיווצר בפורום לא תחוייב בדמי הרכבה

קישור להצעת המחיר

http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=8446

גם אם אתה מתקין חלונות לבד אז ממליץ לקחת כונן DVD חיצוני. זה יותר יקר מצד אחד, אבל זה חלק שיישאר אצלך. אם אפשר להשאיל ממישהו אז בכלל מעולה וזה עוד חלק שסתם יתפוס חיבור ויצרוך חשמל פשוט לחינם.

http://www.tms.co.il/product/11892

פורסם
  • מחבר

יש לי עוד כמה מאות שקלים להשקיע

ואני מחפש מחשב שקט, לאיזה מארז אני יכול לשדרג שיתן לי רמת שקט גבוהה?

פורסם

אין לך במערכת שום דבר שיעבוד בעומס וייצור רעש.

מאוורר 120ס"מ ושל מעבד זה החלקים הזזים היחידים. זה יהיה שקט.

הבא בטור לשקט מוחלט זה FD יש גרסת מיני שלו

יש גם NANOXIA

זה כמה מאות שקלים יותר ובאמת מיותר. פשוט אין לך שום דבר שיכול לייצר רעש במפרט נוכחי.

אם אתה רוצה לבזבז יותר כסף אז אפשר לבנות לך מחשב בסגנון HTPC. יהיה גם שקט ופשוט קטן יותר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים