עבור לתוכן

דרושה חוות דעת על מפרט ותיקונו- 5.5 אלף לא כולל ציוד הקפי

Featured Replies

פורסם

אני איני מבין במחשבים, אני קונה את המחשב מחנות של חבר של המשפחה.

אני לא יודע מה יש לו במלאי, מה שאין לו ייתכן שהוא ישיג או שאני אקנה מחנות אחרת והוא ירכיב.

בעזרת חבר אחר הרכבתי מפרט משוער ושלחתי לחבר של המשפחה. זה מה שהחזיר לי

מעבד - INTEL CORE i5-4670 3.4GHZ 6M LGA1150 BOX:לוח אם - GIGABYTE Z87-D3HPזיכרון - DDR III 8GB 1600 CRUCIAL

דיסק קשיח - TOSHIBA 3TB "3.5

דיסק קשיח - SANDISK SSD 128GB "2.5

צורב - LG DVD-RW *24 SATA

מארז דגם 700 מאושר אינטל

ספק כוח - HUNTKEY APFC 700W

כרטיס מסך - R9 280X 3GD5 VAPOR

1. מה התקציב המקסימאלי?

6000 ש"ח

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?

לנצל

ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?

250 ש"ח

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?

משחקים, מתכוון לקנות Smart TV, אני צופה הרבה בסדרות ובסרטים

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).

אין משהו ספציפי

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.

GTA 5 כשיצא בעתיד

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).

1080p

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?

בינוניות

-גבוהות

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.

לא

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?

לא

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)?

כמה שאפשר אבל נגיד 5-6

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?

לא מבין בנושא ולא אעשה

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?

לא

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים.

כן כמו שכתבתי למעלה מחנות של חבר של המשפחה

9. מתי מתוכננת קניית המחשב?

בשבועיים הקרובים

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה).

2 יציאות של USB3

11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד?

לא

12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות:

אני אשמח לקבל חוות דעת בנושא ולדעת אם וכיצד אפשר לשדרג את המחשב

פורסם

התקיב שלך הוא יותר מדי.. אתה יכול להוריד אותו בהרבה ולקבל אותו דבר

פורסם

המפרט שאתה והחבר הרכבתם לא ממש טוב, לא ידוע איזה מארז כלול במפרט(כנראה משהו ג'נרי), ספק הכח לא מומלץ, חלק מהמפרט לא מאוזן ולא ידוע לאיזה מחיר הגעתם(אני מקווה שלא 5.5 אלף).

קח בחשבון שככל הנראה חבר המשפחה לא יוכל לעמוד במחיריהם הזולים של הרשתות הגדולות והזולות, בנוסף אם זו מעבדה פרטית, יש נטיה לעבוד עם ספקים ומארזים ג'נריים(לא מומלץ).

פורסם
8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים.

כן כמו שכתבתי למעלה מחנות של חבר של המשפחה

מה עם קישור לאתר של ה"חבר" למרות שלא באמת צריך כי אצל TMS או Plonter זה ייצא זול יותר זה בטוח, באזור ה4K-4.5K בערך וזה יהיה עם מעבד עדיף , קירור טוב יותר למעבד כי הקירור הבסיסי(Stock) ממש לא מספיק, מארז וספק עדיפים, לוח אם עדיף, ואפילו SSD עדיף עם נפח של 250GB .
פורסם
  • מחבר

אפשר הצעה למפרט אחר שמישהו יבנה לי?

אני לא כתבתי את שם החנות שלו כי קראתי את חוקי הפורום ולא רצתי שיחשבו שאני עושה פרסום לחנות

פורסם

המפרט שבניתי הוא עם SSD של 250GB + דיסק קשיח של 1TB אפשר גם לעלות ל3TB אם אתה רוצה, אפשר גם לשנות את הBundle של המארז + ספק לBundle עם מארז שקט יותר כמו הFractal Design Define R4 שהוא מעל רמת השקט שאתה דורש(5-6), אפשר גם לעלות במעבד למעבד מהיר יותר בכ5%, בכל מקרה כמו שאתה רואה אפשר לשנות דברים מסוימים אם אתה מעוניין וכמובן שזה ייקר את המחיר אם תעלה בהכל לאזור ה4.9K-5K .

המשלוח אצל TMS הוא חינם וגם לכל אורך תקופת האחריות יש שירות משלוחים ורק צריך לארוז באריזות המקוריות ולתת לשליח.

מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל

מעבד:

Intel Core i5-4590 3.3 GHz 3.7Ghz Turbo LGA1150 Tray

כמות: 1 - מחיר: ₪914

קירור למעבד:

Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2

כמות: 1 - מחיר: ₪124

לוח אם:

Gigabyte GA-H97-HD3

כמות: 1 - מחיר: ₪452

מארז:

בקניית מחשב חדש בלבד SilverStone Redline 04 Black USB3.0 + FSP 650W Raider

כמות: 1 - מחיר: ₪520

קירור למארז:

EVERCOOL EC-EGF-14 140mm Case Fan

כמות: 1 - מחיר: ₪37

זיכרון:

Hynix Original 8GB DDR3 1600 בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪349

כרטיס מסך:

Sapphire Radeon R9 280X BULK OC 3GB - תקינים לאחר החלפת יצרן - אחריות לשנתיים

כמות: 1 - מחיר: ₪899

קשיח למחשב שולחני:

Samsung SSD 840 EVO 250GB SATA3 2.5 inch

כמות: 1 - מחיר: ₪654

קשיח למחשב שולחני:

Seagate Barracuda 7200.14 1TB SATA3

כמות: 1 - מחיר: ₪278

כונן אופטי:

Lite-On Phillips DVD-RW X24 SATA

כמות: 1 - מחיר: ₪97

הרכבה:

הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה לחברי הפורומים חינם או בהזמנה מעל 3500 ש"ח - זמן הספקה עד 7 ימי עבודה

כמות: 1 - מחיר: ₪0

סה"כ: ₪4324

המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים ללא ריבית. ההרכבה, משלוח ואיסוף במקרה של תקלה חינם.

תשלום מזומן (תשלום מזומן לשליח, צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 4238 ₪

http://www.tms.co.il/preview/spec/j2hrwcem

פורסם

tomer2

אני ממש לא מבין איך אפשר לבנות מפרט כזה ועוד ב 5.5 אלף.

זה ניראה כמו רכיבים שתקועים במלאי ואף אחד לא לוקח אותם. מעבד מהסדרה הקודמת כשידוע שיש סדרת ריענון עדיפה.

לוח אם מותאם אוברקלוק עם ערכת שבבים מהסדרה הקודמת (לא ממש מהמבוקשים) כשהמעבד לא מותאם לאוברקלוק שזה ממש לא מובן.

SSD גם לא מהמבוקשים והמומלצים.

קשיח 3 טרה כשרוב הסיכויים שלא אתה ביקשת נפח כל כך גדול. לשימושים שלך יספיק 1 מקסימום 2 טרה.

מארז וספק כח בסיגנון אייבורי...

בקיצור קח את מפרט שרוני הציע מעליי וסגור עיניין. עם הרכבה.

פורסם
  • מחבר

תודה לכל מי שענה ועזר לי.

אוקי, הבנתי, אני אקנה מ tms או Plonter.

יש לי כמה שאלות

1.מישהו מוכן להסביר לי מה רמת המקצועיות, האמינות והכין כדאי לי לקנות את המחשב. עלה פה בדיון 2 חנויות שאני לא מכיר TMS ו- Plonter, אני מכיר את KSP ואייבורי. אני אציין שמעולם לא קניתי באף אחד מהמקומות האלה מחשב ואני לא מכיר מה הדעה עליהם.

2. למה צריך 2 כוננים קשיחים למחשב, לפי המארז שרוני הרכיב לי, אני רואה שיש הבדל בסוג האחסון, אחד פלאש ואחד מגנטי, מה זה אומר?

3.כיצד אפשר להרכיב מארז שהשקט הוא 8?

4. מה ההבדל במעבד שבסיומת יש Box לבין מעבד עם סיומת Tray?

שוב פעם תודה רבה לכולם ובמיוחד לרוני

פורסם

1. TMS ופלונטר מקצועיות ואמינות הרבה יותר מksp ואייבורי.

יש כאן המון משתמשים מרוצים שקנו שם מערכות.

2. אחד הוא SSD שמהיר מכמה מונים מקשיח מכאני רגיל, הוא תורם לעליה מהירה מאוד של מערכת ההפעלה ומוכנות לעבודה, יקצר זמני טעינה בתוכנות ומשחקים שיותקנו עליו, בנוסף הוא בעל מהירויות קריאה/כתיבה גבוהות ביותר.

3. יש מארזים משתיקי רעשים, רכיביםממש שקטים, מאווררים עם סל"ד נמוך, קירור מעבד שקט וכו'.

4. ישנם שני סוגים, האחד tray(מגש) עליו מגיעים כמה מעבדים ללא קופסה, מעבד עם סיומת box מגיע בודד בקופסה עם קירור בסיסי/סטוק של אינטל, לא חל על מעבדי אקסטרים עליהם רשום box, הם מגיעים בקופסה אך ללא קירור.

פורסם

לגבי המארז אם אתה מעוניין כמו שכבר הצעתי אתה יכול לעלות לBundle עם הFractal Design Define R4 שאמנם גם מארזים מהסוג הזה פחות מאווררים(מחיר השקט tongue.gif) אבל אפשר להוסיף עוד מאווררים אם רוצה, והמארז עצמו כבר מגיע עם 2 מאווררים אחד קדמי ואחד אחורי.

בכל מקרה לאחר עלייה במארז המחיר עולה ל₪4626 ואחרי הנחת מזומן(2%) ₪4534 (המפרט בקישור)

http://www.tms.co.il/pcbuilder/preview/1:13326:1/6:12975:1/2:13364:1/4:12472:1/3:13124:1/9:13483:1/20:11269:1/20:12936:1/11:12120:1/18:10042:1/

אתה יכול גם לראות את הסרטון הבא ולהתרשם מהמארז

פה אתה יכול להתרשם יותר בכלליות מSSD שאמנם ישן יותר מאחר והסרטון גם ישן אבל זה יכול לתת אינדיקציה

וזה סרטון התרשמות מהSamsung 840 EVO

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים