פורסם 2014 באוגוסט 2011 שנים היימחפש מחשב נייד, קונה אותו בארה"ב, תקציב עד 1000$, ישמש בעיקר בלימודים, עבודה משרדית וכו'הציאו לי MacBook Air, אני מחפש אלטרנטיבה יותר טובה במחיר שלומטרות המחשב? אופיס, אינטרנט, עבודה משרדיתגודל המסך? . ~13' , לא משנה מאט\מבריק.רזולוציית המסך? HD.דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? עדיפות למקלדת מלאה ומוארתמשקל רצוי? שיהיה קל ונוח להסתובב איתוהאם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, מאוד חשוב זמן סוללה ארוך מאוד.האם יש צורך ביציאות מיוחדות?לאBluetooth? כן.גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לפחות 500GBכונן אופטי? עדיף ללא. האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא.האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא.האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן, Win 8.-האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לאכל דרישה מיוחדת שחשובה לכם? , זמן בטרייה ארוך, משקל קל, מקלדת מלאה ונוחה, מחפש מחשב שישמש אותי מספר שנים, כרטיס רשת חזק.
פורסם 2014 באוגוסט 2011 שנים מחבר מזמין מהאינטרנט את המחשב- - - תגובה אוחדה: - - -איך הדגם הזה?http://shop.lenovo.com/us/en/laptops/thinkpad/x-series/x240/השמאלי.
פורסם 2014 באוגוסט 2011 שנים מחבר Lenovo Yoga 2 PRO יעשה את העבודה באופן מעולה, לא תתחרט על הרכישה.יש לו בטרייה יחסית חלשה ומסך ממש טובפחות מעניין אותי איכות המסך זה סתם מעלה לו את המחיר
פורסם 2014 באוגוסט 2011 שנים אם לקחת את ה-X240, הייתי לוקח עם השדרוגים הבאים וזה נכנס בול בתקציב.השדרוגים ישפרו באופן משמעותי את השימוש במחשב, בעיקר באיכות התצוגה שלא הייתי מתפשר עליה בכלל וכן בהרחבת הסוללה כדי לקבל מקסימום זמן עבודה במחשב.הייתי חורג בעוד 100$ בשביל לשדרג אחריות ל-3 שנים, להחלטתך.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.