עבור לתוכן

מחשב נייד לסטודנט, עד 2600 שקל

Featured Replies

פורסם

שלום,

מחפש מחשב נייד, עד 2600 שקל, עם אפשרות לחרוג בכ-500 שקל (אבל עדיף מאוד להמנע). המחשב ייקנה באילת.

מטרות המחשב? בעיקר אינטרנט ואופיס, קצת סרטים.

גודל המסך? עדיף 14"-15". לא משנה מאט\מבריק.

רזולוציית המסך? עדיף FHD, אבל אפשר להתפשר על HD.

דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? עדיפות למקלדת עם numpad ומוארת, אבל לא חובה.

משקל רצוי? עד 2.5 ק"ג, עם עדיפות לפחות מ-2.

האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא.

האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI\DVI\DP, לא משנה אם בגודל מלא או מוקטן. לפחות שתי יציאות USB, מתוכן לפחות אחת USB 3

Bluetooth? כן.

גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? או HDD עם מקום לM.2 או mSATA לחיבור SSD; או SSD בנפח 120GB לפחות, עם אפשרות להוספת HDD בנפח 500GB – גם אם ע"י הוצאה של כונן אופטי (האפשרות השניה עדיפה).

כונן אופטי? עדיף ללא.

האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא.

האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא.

האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן, Win 8.

-האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? עדיף Dell או Lenovo, אבל אפשר כל חברה אחרת שהיא לא Asus.

כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם? אם קיים בתקציב - עדיף עם מסך מגע ומסתובב – לא חייב סיבוב מלא כמו בLenovo Yoga, אפשר גם חצי סיבוב – כמו בLenovo Flex.

כמו כן, אשמח למחשב גמיש יחסית מבחינת שדרוגים עתידיים. המחשב צריך לכלול 8GB זכרון, מעבד Haswell עם עדיפות ל-i5 (אם יש איזה i3 שאמור להספיק לדרישות שלי וקצת יותר ושהמחיר זול באופן משמעותי - אשמח גם לדעת). כמו כן, אין לי צורך בכרטיס מסך ייעודי.

חשבתי על Lenovo Flex 2 14 , אבל הוא ממש חורג מהתקציב (במיוחד אחרי הרחבה ל-3 שנים אחריות והוספת M.2) ולא כ"כ בא לי. כמו כן, אני יודע שיהיה לי קשה למצוא מחשב שיענה על מרבית הדרישות פה (על אחת כמה וכמה עם מסך מגע מסתובב וSSD), אבל אשמח לשמוע הצעות שיהיו בכיוון הכללי של הדרישות הבסיסיות.

תודה רבה מראש לכל העוזרים =)

פורסם

המחשב שרשמת הוא היחיד שאיכשהו קולע למרבית הפרמטרים שהקצבת לעצמך.

לדעתי תקנה אותו.

במהלך השנה הראשונה - תשדרג אחריות (אתה לא חייב במעמד הקנייה) וכן בהמשך כשתחסוך עוד כסף תקנה SSD.

חבל לעשות התפשרות גדולה בקניה של מחשב נייד אם אתה מעוניין שהוא בכל זאת ישרת אותך למספר שנים בצורה טובה.

פורסם
  • מחבר

אוקי, ואם נוריד את הדרישות של המסך (מגע ומסתובב)? יש עוד אפשרויות מעניינות?

תודה רבה

פורסם

כל מחשב אחר יהיה התפשרות בעיקר באיכות המסך שהוא יהיה לא IPS.

תקנה אותו, תחסוך כסף במהלך השנה להרחבת אחריות ותוספת SSD למחשב.

פורסם
  • מחבר

אוקי, תודה רבה!!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים