עבור לתוכן

מחשב גיימינג 2800-3400

Featured Replies

פורסם

1. מה התקציב המקסימאלי? 3400 ש"ח. אפשר לחרוג מעט אך מעדיף לחסוך.

2. מה שימושי המחשב? בעיקר גיימינג

3. האם יש צורך בציוד הקפי? לא

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? דיסקים קשיחים,כונן דיסקים, בנוסף יש לי ספק של seasonic 500w דגם ss-500et כך שאני לא יודע אם זה מספיק .כרטיס מסך hd7850 2g שבינתיים נשאר,גם מארז אין צורך

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 8 המחשב יהיה בחדר ויהיה דלוק כל הזמן

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אני רוכש את החלקים בצורה פרטית אך מחיר המפרט יכולה להיות עפ''י האתר ksp,tms

9. מתי מתוכננת קניית המחשב? מתוכנן ל1.9 אבל אם יש משהו ששווה לחכות לו מעט אחכה

10. האם יש בקשות מיוחדות? לא

11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? בעתיד מתוכנן לשדרג את הכרטיס מסך ולהוסיף כונן ssd

12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות:

למרות שיש לי מארז שנראלי בסדר של Tt בלי קשר לתקציב אפשר להוסיף אולי אני אקח גם על הדרך

תודה מראש!

פורסם

ברוך הבא לפורום.

הכרטיס מסך כרגע מספק אותך?

כמו כן, מהי רזולוציית המסך שברשותך ואילו משחקים תשחק?

פורסם
  • מחבר

תודה.

הכרטיס מסך בעיקרון לא יכל לנצל את עצמו כי שאר המחשב חלש קניתי אותו לפני שנה וחצי ואני מעדיף להשאר איתו עם אופציה לשדרוג עתידי. (מעבד q9500 ומחשב חלש יחסית לכרטיס לדעתי)

יהיה לי מסך 24 או 22 אינצ' ואני אשחק משחקים כבדים,באמת גיימר גיימר לדוגמה assassins creed שעומד Call of duty וכד....

פורסם

כללתי גם מסך במסגרת התקציב:

מעבד:

Intel Core i5-4590 3.3 GHz 3.7Ghz Turbo LGA1150 Tray

כמות: 1 - מחיר: ₪893

קירור למעבד:

Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2

כמות: 1 - מחיר: ₪121

לוח אם:

Gigabyte GA-H81M-HD3 Front USB3 - בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪239

מארז:

Fractal Design Define R4 Black Pearl

כמות: 1 - מחיר: ₪543

זיכרון:

Hynix Original 8GB DDR3 1600 בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪349

קשיח למחשב שולחני:

Samsung SSD 840 EVO 120GB SATA3 2.5 inch

כמות: 1 - מחיר: ₪385

מסך:

Dell 23 Monitor P2314H IPS Full HD Led

כמות: 1 - מחיר: ₪839

הרכבה:

הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה לחברי הפורומים חינם או בהזמנה מעל 3500 ש"ח - זמן הספקה עד 7 ימי עבודה

כמות: 1 - מחיר: ₪0

סה"כ: ₪3369

המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים ללא ריבית. ההרכבה, משלוח ואיסוף במקרה של תקלה חינם.

תשלום מזומן (תשלום מזומן לשליח, צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 3302 ₪

http://www.tms.co.il/preview/spec/xtsyhv1q

פורסם
  • מחבר

אוקי,את המסך אין צורך לכלול בתקציב ומארז גם כן (יש לי armor a60 Tt) כך שיש עוד די הרבה כסף בשביל שאר הדברים נגיד למה לא לשים Core i5 4690K 3.5ghz With Graphics Tray

ולהשקיע בעוד זכרונות ולוח יותר טוב?

(אשמח גם אם תכתוב לי אופציה נגיד אין בעיה לוותר על הכונן ssd והאם זה יביא לשיפור משמעותי במפרט)

פורסם

ציינת שהמחשב ישב בחדר השינה, המארז שברשותך לא יספק לך את רמת השקט שיספק מארז מבודד רעשים לכן כללתי אחד.

ציינת שאינך מעוניין בביצוע אוברקלוק ולכן מעבד כמו ה-i5 4690K הוא סתם בזבוז, מעבד המסומן באות K מותאם לאוברקלוק ועל כך אתה משלם יותר.

הזכרונות שכללתי טובים, הם יעשו את העבודה, אין סיבה להשקיע בזכרונות יקרים עם צלעות קירור שנמצאים שם רק לגימיק ולא באמת נותנים משהו.

אין לך צורך בלוח טוב יותר, הלוח הזה מעולה ונותן תמורה טובה למחיר, הוא מפוצ'ר מאוד ומשתלם.

אפשרי לוותר על כונן ה-SSD (לא ממליץ) וחזק משהו אחר במקום, אם אתה מחליט להשאר עם המארז שברשותך, אולי אפשרי לחזק את כרטיס המסך.

פורסם
  • מחבר

אז לא נוותר על הכונן ssd אבל מה שכן אין צורך במסך במפרט הזה מה שמפנה די הרבה כסף,ועוד שאלה למה לא יותר זכרונות?

פורסם

אם המארז מספק אותך מבחינת הרעש אז אפשר להוריד את זה שכללתי, מסך משום מה חשבתי שאתה צריך, גם לא רשמת איזה יש ברשותך או איזו רזולוציה יש לו.

בקשר לזכרונות, אין צורך ביותר מ8 גיגה לגיימינג, אין משחק שמנצל יותר מזה.

את כונן הSSDניתן לשדרג בנפח לאחד גדול יותר:

http://www.tms.co.il/product/12936

כמה דיסקים יש ברשותך? בלוח האם שבחרתי יש רק 4 חיבורי sata על הלוח, אם תחבר SSD, צורב ונגיד עוד שני קשיחים שברשותך, לא ישאר חיבור SATA לקשיח נוסף אם תרצה.

פורסם
  • מחבר

תשאיר את הssd 120 והמסך הוא 22http://www.techfresh.net/wp-content/uploads/2008/03/3-12-08-953bw.jpg. יש ברשותי 2 קשיחים,ואם אפשר לוח עם 2 סלוטים לזכרונות ועוד חיבור sata רק למקרה ואצטרך למרות שלא הכי צריך את.האקסטרה sata

פורסם
  • מחבר

הקפצה,די דחוף לי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים