פורסם 2004 במרץ 1121 שנים גדודי חללי אל אקצה: להפיל אתר ישראלי גדולגולשי אתר האינטרנט הרשמי של הזרוע הצבאית של הפתח נקראים להשתתף בהפלת "האתר היהודי הגדול ביותר באינטרנט" :-\http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2887398,00.html
פורסם 2004 במרץ 1121 שנים כן כמו שאני מכיר את הראש האינטיליגנט של הפלסטינאים, הם בסוף יפילו לעצמם אתר במקום להפיל לנו אתר גדול.
פורסם 2004 במרץ 1121 שנים מה שבטוח, שאלה אחד מהאתרים האלה:YNETWALLANANAתאמינו לי שלאתרים האלה ניסו לפרוץ רבים ולא הצליחו. אבל עכשיו ערבים ינסו? מה הם יודעים?
פורסם 2004 במרץ 1121 שנים תרגע, לכל אחד יש זכות לחיות (אפילו אם הוא ערבי..)אתה יודע בדיוק לאיזה סוג אני מתכוון,אלא אם אתה בעד זה שמגיע למחבלים לחיות....תגידו מה אתם מפגרים אתם שקוראים לי גזען? מה אתם בעד מחבלים שרוצים לרצוח אותכם שיחיו?
פורסם 2004 במרץ 1121 שנים אז תדבר על המחבלים...אמרת ערבים...אם זה מחבלים, אין להם באמת שום זכות קיום.
פורסם 2004 במרץ 1121 שנים אז תדבר על המחבלים...אמרת ערבים...אם זה מחבלים, אין להם באמת שום זכות קיום.אם תיקרא פוסט אחרי פוסט אתה תראה שלא רק התכונתי למחבלים בכלל אלא בפרט לחללי אל-אקצה. אני התייחסתי לסיפור של פותח התרד.חבל שאתם לא מבינים,מדברים שטויות וקוראים לי גזען.
פורסם 2004 במרץ 1121 שנים טוב עזוב,אני רואה שיש לחלק מהאנשים כאן בעיות בהבנת הנקרא,תחשבו מה שתחשבו,לא בא לי להתחיל להציף את התרד הזה בשטויות.סוף.
פורסם 2004 במרץ 1121 שנים העיקר ששנינו באותה דעה. אם זה כך באמת, אני לוקח בחזרה את המילה "גזען", אך שים לב שלפי הפוסט שכתבת בהתחלה זה נראה כאילו התכוונת לכל הערבים. סליחה אם נפגעת .
פורסם 2004 במרץ 1121 שנים מי שלוקח חיים של אנשים (אני לא מדבר על הגנה עצמית) צריכים להרוג/לכלוא להרבה מאוד זמן.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.