עבור לתוכן

מחשב נייד לסטודנט, אזור ה6K

Featured Replies

פורסם

אני סטודנט למדעי המחשב ומחפש מחשב נייד חדש

* מטרות המחשב? בעיקר לימודים, אז חשוב שיהיה קל ונוח להקליד עליו. סרטים ומשחקים לא כבדים הם מטרה משנית.

* גודל המסך? חשוב שיהיה מסך איכותי מאוד, בכל מקרה לא מעל 15.6 ולא מתחת ל13.3

* רזולוציית המסך? 1920x1080 או יותר

* דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? רצוי מאוד num pad, ובכללי שהמקלדת תהיה programmer friendly.

* משקל רצוי? כמה שיותר קל, אבל לא על חשבון איכות בניה

* האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמה שיותר במסגרת התקציב

* האם יש צורך ביציאות מיוחדות? 3.0 USB לפחות 2 חיבורים. HDMI

* Bluetooth? לא חובה

* גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SSD בלבד, לא כונן היברידי. 250 גיגה, אם יהיה 512 אפילו טוב יותר

* כונן אופטי? לא חובה

* האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא

* האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא במיוחד

* האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן

* האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא

* כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם: מינימום 8 גיגה ראם (מריץ מכונות וירטואליות), זה דיל ברייקר. רצוי מסך מגע איכותי (אך לא חובה)

אחרי שיטוט ממושך בפורום נדלקתי על היוגה פרו 2, אך עדיין חסר לי בו משהו.

העובדה שכרטיס המסך שלו הוא hd graphics 4400 קריטית? האם הכרטיס המסך הזה מספיק טוב?

ושאלה קטנה לגיל (הבנתי שאתה גם מתכנת ויש לך את המחשב), האם חיסרון של numpad מציק לך?

נ.ב

במחירים האלה כבר נכנסים דגמים מסויימים של מקבוק איר/פרו. מעולם לא חשבתי עליהם ברצינות אך אם אני לא אשאל פה אז איפה כן?

תודה רבה לכולם

פורסם

מצפה לראות את התשובה כי אני באותו סרט...

אני מצאתי את הDELL VOSTRO 5470 שיש לו המון אופציות ברגע שהוא מגיע עם מעבד i7 ודיסק SSD של 256 ג'יגה אני מאמין שהוא פוגש את המחיר שהצבת שם...

פורסם
  • מחבר

מקפיץ ומחדד את השאלות הבאות:

האם כרטיס המסך (4400 של אינטל) ביוגה 2 מספיק טוב לצרכים שלי?

האם שווה בכלל לשקול את אופציית המאק-אייר?

פורסם

ה- 4400 מספיק למשחקים בסיסיים בהגדרות נמוכות בלבד. אני מסתפק בו לצרכים שלי (משחק למשל civ5 ומשחקי FPS מלפני שנתיים-שלוש בהגדרות נמוכות+), אבל אם אתה רוצה משחקים מודרניים יותר הוא ממש לא יספיק.

מאקבוק אייר זה מחשב נחמד אבל המחיר שלו לא פרופורציונלי לחומרה שלו. ואם זה לא מספיק, בתכלס מה שרוב האנשים עושים זה מתקינים עליו parallels ומריצים עליו ווינדוס...

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה, אז כנראה שארד מהמקבוק אייר ואשאר עם היוגה 2 פרו

הייתי אתמול בסבב חנויות מחשבים באזור שלי ובאף אחת מהם לא היה אותו בתצוגה. (KSP, BUG וBIG BOX בצומת בילו)

מישהו יודע איפה אפשר לראות אותו באזור רחובות? (בסופשים אני פנוי גם לאזור קיסריה)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים