עבור לתוכן

מחשב סטודנט (כמחשב שני) עד 2K , מסמכים ותוכנות חישוב (MiniTab)

Featured Replies

פורסם

שלום כולם!

אני מחפש מחשב קטן וקל משקל כמחשב שני

דרישות:

קטן

קל

מטען קל / המון שעות עבודה

סגנון עבודה: מסמכים , חיבור מתמיד לWIFI, מדייה (כמובן) , תכנות חישוב כמו MiniTab / Jump

עד 13'

עלות: עד 2000 ש'ח

חשבתי על: Asus X200CA-CT120H שהוא בראש מעינותיי בגלל המעבד.

בנוסף חשבתי על הטרנספורמר T100 בגלל המשקל ההזוי שלו, אבל המעבד כנראה שלא יספק אותי בכלל.

לא מצאתי הרבה על ה X200 כאן בפורום לכן אני מעלה את הנושא בשביל לקבל יותר חוות דעת.

תודה רבה.

פורסם
  • מחבר

שמתי עליו עין, אבל אם ההבדל הוא לא משמעותי מבחינת הביצועים, אני ממש לא רוצה לסחוב את המשקל המיותר.

היה לי בעברי 10 אינצ׳ והוא סיפק אותי,

האם יש הבדל משמעותי מבחינת משקל כולל (עם מטען)?

האם יש הבגל משמעותי בביצועים ביחס לזמן?

עוד כמה שקלים זו לא הבעיה, המשקל זה הפקטור המרכזי.

תודה רבה!

פורסם

הפרש המשקל הוא 250 גרם

עם זאת - אפשרויות השדרוג ב-HP גדולות יותר במידה ותרצה לשדרג זיכרון RAM ואפילו להוסיף SSD למחשב (ככונן נוסף במחשב במקביל ל-500GB, אפשרות כי זה מחשב סמי-עסקי).

כמו כן, שים לב שה-HP בעל מסך מט - כלומר ללא השתקפויות ותוכל לעבוד בו בצורה נוחה יותר בבתי קפה וכו'..

המון שעות עבודה תקבל ככל הנראה רק בטרנספורמר (אפילו 10 שעות), בשני הניידים הללו זה יהיה סביב ה-3.5-4 שעות מקסימום לדעתי, לא הייתי מצפה ליותר.

פורסם

רק לידע כללי, נכון שהמסך בHP הוא מט אבל בעבודה בשמש ישירה הוא לא מדהים. אפשר לעבוד בו אבל הצבעים מעט מקבלים עיוות והבהירות המקסימלית לא מספיק גבוהה לטעמי.

פורסם
  • מחבר

למה אתה אומר שאני לא יכול לשדרג את האסוס?

פורסם

you got that right

הזיכרון הפנימי מולחם

והאפשרות היחידה לשפר אותו בעתיד תהיה להחליף את הדיסק קשיח ב-SSD כלשהו.

ה-HP יכול להיות אפילו עם 16GB זיכרון פנימי כי יש לו 2 סלוטים לזיכרון, כאשר 1 מהם תפוס ב-4GB שבאים עם המחשב.

כמו כן, יש לו תא פנוי ל-SSD בנוסף ל-HDD הסטנדרטי ולא במקום = 2 כוננים במחשב.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

לגבי הT100

אני מאד מעוניין בשימוש במחשב עם הרבה שעות עבודה.

עיקר העיסוק שלי יהיה אינטרנט והמון צפייה בסרטים ביוטוב אבל בזמן הלימוד אני אשתמש בעיקר בתוכנות כמו MiniTab ו Orcad או Aoutocad, Active HDL והכי חשוב המון המון המון DPF ו OFFICE!

המחשב ימשמש כמחשב שני כך שאני מתכוון להשתמש בו בזמן הלימודים בלבד, כי בבית יש את המחשב הראשי.

ראיתי סרטונים על המחשב שמריץ משחקים די "כבדים" על המעבד ועל כרטיס הגרפי, נכון, הוא לא היה המלך התחום אבל זה לא כיון השימוש שלי.

היה לי נסיון עם מעבד N280 במחשב של אסוס 1100HE (ישן מאד...) והוא סיפק לי את הסחורה שאני צריך, אני משער שהמעבד של הT100 "'קצת" יותר חזק אבל! לי היה XP וכאן יש WIN8 שזה לא מעט מטריד..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים