עבור לתוכן

מחפש דל עד 3,500 ש"ח לעבודות משרדיות ולסרטים

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם, מחפש המלצה:

* מטרות המחשב? כרגע לאינטרנט, אופיס, צפיה בסרטים (צפייה ישירה ורגילה), הורדה של סרטים, חיבור למסך טלויזיה/מחשב. אולי בעתיד גם להפעלת תוכנות של הנהלת חשבונות ולהתחבר מהבית למחשב בעבודה.

* גודל המסך? 15.6. לא משנה אם הוא מבריק/מט.

* רזולוציית המסך? HD 1366x768 (מתכוון לחבר אותו למסך מחשב חיצוני).

* דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? רצוי מקלת מלאה.

* האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא.

* האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI , VGA.

* Bluetooth? למה לא.

* גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? HHD לפחות 750GB, רצוי שתהיה אפשרות לשידרוג עתידי ל SSD.

* האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא.

* האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן.

* האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? כן, DELL.

* כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם: שיהיה טוב לפחות ל- 5 שנים.

איך זה?

http://www.notebookclub.co.il/products/inspiron/inspiron-3542-4030u-blk.htm

האם יש לי צורך/עדיף במעבד יותר חזק? או בזיכרון יותר גדול?

תודה.

פורסם

הוא ינוייד הרבה או ישאר נייח במקומו?

בנוגע לדרישה ל-5 שנים - אף אחד לא יכול להבטיח את זה. מחשב (נייח או נייד) ששורד 5 שנים AS IS זה לא טריוויאלי. האחריות היא ל-3 שנים, מעבר לזה עלות התיקון באם תהיה תקלה (וזה סביר שתהיה) תהיה הרבה יותר ממה ששווה להשקיע בו.

פורסם
  • מחבר

בעיקר ישאר במקומו. (אני רוצה נייד כי הוא תופס פחות מקום וגם מדי פעם אני כן מנייד אותו).

הכווונה שהוא עדיין יהיה רלוונטי ב- 5 שנים הקרובות ולא יהיה מיושן מדי עוד שלוש שנים.

פורסם

מבחינת רלוונטיות - זה תלוי בשימושים שלך. לפי מה שציינת - אני חושב שמעבד I3 יספיק, אבל אולי כדאי להשקיע במשהו קצת יותר חזק. לצערי אין לי כל כך הרבה זמן עכשיו, אבל יותר מאוחר היום או מחר אחפש.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה.

פורסם

במחיר/תקציב כזה לקחת I3 חסכוני זה יהיה בזבוז כסף, אפשר לקבל הרבה יותר בסכום הזה.

כמו כן, בתקציב כזה תוכל להכניס SSD כבר כיום.

פורסם
  • מחבר

אני לא "חייב" להוציא 3,500.. אם המחשב יעלה פחות זה גם בסדר :)

אני ארגיש הבדל משמעותי אם אני אקח מחשב יותר חזק בשביל הצרכים שרשמתי? (אני פשוט לא מבין בזה).

פורסם

בכל מקרה לא לקחת מחשב עם I3 חסכוני, זה יהיה רע.

המחשב יהיה יותר "זריז" עם SSD ובכלל עדיף מעבד לא חסכוני אם אין צורך מיוחד לזמן סוללה ארוך ובכלל בעתיד אם השימוש מעט ישתנה או אפילו לדוגמא לטובת עריכת סרטון במחשב כבר תרגיש הבדל בביצועים בזמני עיבוד קצרים יותר.

פורסם
  • מחבר

תודה. אני לא מתכוון לערוך סרטונים, רק אינטרנט, אופיס, סרטים, הורדה של סרטים, חיבור למסך.

אתה יכול להמליץ לי על מחשב?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים