עבור לתוכן

עזרה בבניית מחשב

Featured Replies

פורסם

שלום חברים.

אני מעוניין להזמין חלקים למחשב והייתי שמח לשמוע את דעתכם על שני דברים:

1. את דעתכם על החלקים שציינתי, כפי שאמרתי אני מעוניין להזמין אותם

2. אני זקוק לעזרה בבניית מפרט מסביב לחלקים.

אז ככה:

ההזמנה תכלול

מעבד: Intel i7-7490k. לינק

לוח אם: gigabyte z97x gaming g1. לינק

כ.מסך: evga gtx 780. לינק

זיכרון: crucial 2x8gb balistix. לינק

SSD: אינטל 730 240GB. לינק

לא ידוע לי איזה קירור/מארז/ספק אני צריך, ואודה לכם מאד על עזרתכם.

תודה רבה!

פרטים נוספים:

המחשב ישמש בעיקר לפיתוח תכנה ומשחקים.

אני מעוניין גם במסך אם יש לכם הצעות/המלצות (24 אינץ' לדעתי ישרת אותי טוב)

פורסם

הדעה מתחלקת לשתיים אם החלקים טובים אני יכול להגיד אבל לא אם הם משתלמים לעומת אחרים.

אני מציע שתמלא את השאלון בסטיקי כולל תקציב וכו'

פורסם
  • מחבר
הדעה מתחלקת לשתיים אם החלקים טובים אני יכול להגיד אבל לא אם הם משתלמים לעומת אחרים.

אני מציע שתמלא את השאלון בסטיקי כולל תקציב וכו'

1. מה התקציב המקסימאלי? כל החלקים שאני מזמין יעלו בין 4700-5000 שח. אני מאמין שכל שאר הרכיבים אמורים לעלות (ללא מסך) 1000-1500 שח (תקנו אותי אם אני טועה)

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך אך לא אם זה יפגע בי

ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין לי מושג.

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? פיתוח תוכנה (למחשב ומובייל), גיימינג, הורדות, סרטים

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פרנסה/כבד - visual studio, eclipse, android studio, vmware

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: אני מכור למשחקים, כל משחק חדש שיצא אשמח לשחק בו :)

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך): 24" מאמין ש 1920X1080

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות ככל הניתן

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים: יש צורך במסך, מחוץ לתקציב שאמרתי (אשמח לקבל המלצות)

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט: כל החלקים שאמרתי שאני אזמין מחו"ל, וכמובן אין צורך במקלדת, עכבר ורמקולים

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט): תלוי במחיר, לא אשלם עוד הרבה כסף עבור שקט, אבל בעיקרון מחשב רועש זה די מרגיז.. אז 5-7

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא כרגע (לא רואה צורך, שוב תקנו אותי אם אני טועה)

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך במע' הפעלה, יש צורך בהרכבה

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. איזור חיפה, אין עדיפות

9. מתי מתוכננת קניית המחשב? בחודש הקרוב

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). לא.

11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? לא מתוכנן כרגע, להיפך, אני מעוניין לא לשדרג בשנים הקרובות

12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות: קראתי שאמור שיצא/עומד לצאת DDR4, רציתי לדעת אם החלקים שאזמין תומכים בזה

תודה לעונים!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים