עבור לתוכן

איפוס גלקסי S2

Featured Replies

פורסם

היי,

אני מעביר את הגלקסי S2 שלי לאמא. מטרתי היא "לאפס" אותו, למשל להתקין עליו רוט כלשהוא, כדי לקבל מכשיר מהיר ויציב ככל האפשר. שימושיו יהיו שיחות קוליות, וואטסאפ ואולי קצת מצלמה -- זה הכל. ככל שחיי הסוללה יאריכו, גם טוב.

האמא איננה טכנולוגית, היא לא תתקין שום אפליקציה חדשה בעצמה ולא תעשה הרבה עם המכשיר מלבד השימושים האמורים. חשוב לי שחווית המשתמש שלה תהיה אחידה ועקבית לאורך שנים.

לדעתכם, איך אפשר להשיג את המטרות האלה בצורה הכי טובה?

פורסם
  • מחבר

עצתכם?

פורסם

תעשה רוט. איך עושים רוט? יש בערך מיליון מדריכים באינטרנט. תחפש ותעקוב, יש גם ביוטיוב.

אם אתה לא מעוניין להסתבך, דבר ראשון תפרמט את הטלפון ותמחק כל אפליקציה מיותרת ואל תתקין הרבה אפליקציות.

לי לדוגמא יש נקסוס S שעובד יחסית לגילו מהר, אני עם אנדרואיד סטוק. כל אפליקציה שהיא בשימוש רק פעם בחודשיים אני מתקין מחדש כשאני צריך, היום האינטרנט מספיק מהיר ואין צורך להתקין על המכשיר מיליון אפליקציות.

פורסם
  • מחבר

רק כדי שאהיה בטוח: המכשיר שלי כרגע הוא rooted, יש הרשאות לשנות בו דברים, אבל זה עדיין לא מאפשר לי להעיף כל מיני bloatware של סמסונג.

האם אתה מתכוון לרוט שמעלים לגמרי את מערכת ההפעלה + התוכנות שהטלפון הגיע איתן מהמפעל?

בכל מקרה, אשמח לקבל לך לינק לרוט "רזה" במיוחד.

תודה.

פורסם

מה שאתה צריך זה לא רוט אלא רום.

פורסם
  • מחבר

אה, נכון, אני מתבלבל בשמות. יש לך המלצה לרום רזה ומהיר לגלקסי S2?

פורסם

בנוגע לרומים, אין שחור ולבן. מתקינים רום לפי המלצות ורואים אם זה נוח, מקסימום לא טוב, מחליפים רום.

פורסם
  • מחבר

בסדר, תודה. יש דרך לגבות snapshot מלא של הטלפון, ובמידת הצורך לשחזר אותו כאילו כלום לא השתנה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים