פורסם 2014 באוגוסט 1111 שנים * מטרות המחשב? עבודות משרדיות, אופיס, פיתוח תוכנה Eclipse, DEV CPP * גודל המסך? 13"-14" מסך מאט* רזולוציית המסך? לא קריטי, סטנדרט יהיה מצוין* דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אם ניתן numpad זה יהיה מצוין, * משקל רצוי? בהתאם לגודל המסך, לא יותר מ1.8KG יהיה מצוין. כמה שיותר קל יותר טוב.* האם נדרש זמן סוללה ארוך? נדרש זמן סוללה ארוך אני במכללה כל היום. 7-9 שעות ללא טעינה יהיה מצוין.* האם יש צורך ביציאות מיוחדות? 2 כניסות USB 2, לפחות USB 3 אחד, VGA, HDMI* Bluetooth? לא קריטי.* גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500GB יהיה מצוין, (אם תוספת SSD מייקרת בצורה דרסטית אז אין צורך ב-SSD).* כונן אופטי? לא קריטי* האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא* האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא* האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? אם אין כונן אופטי אז כן* האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא טושיבה לא אייסר, לא IBM.* כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם.תודה רבה!נקנה בישראל.
פורסם 2014 באוגוסט 1111 שנים http://www.4com.co.il/products/236680תוודא שזה אכן I5 וכולל מע' הפעלה בחנות כי המחיר די אטרקטיבי.הייתי מציע לך את הלנובו E330 שהוא עם זמן סוללה טוב יותר ובלי צורב כאלטרנטיבה ל-HP הזה.יש הרבה סתירות בדרישות שלך, נניח numpad אפשרי רק במחשבי 15.6".
פורסם 2014 באוגוסט 1111 שנים מחבר http://www.4com.co.il/products/236680תוודא שזה אכן I5 וכולל מע' הפעלה בחנות כי המחיר די אטרקטיבי.הייתי מציע לך את הלנובו E330 שהוא עם זמן סוללה טוב יותר ובלי צורב כאלטרנטיבה ל-HP הזה.יש הרבה סתירות בדרישות שלך, נניח numpad אפשרי רק במחשבי 15.6".אני צריך מינימום 500GB, אמרתי שאפשר NUMPAD אם זה אפשרי... איזה עוד סתירות יש?עוד?
פורסם 2014 באוגוסט 1111 שנים זמן סוללה.צורב.אלו שני דגמי העסקים המובילים עם מסך מט ומעבד שהוא לא מסורס ובמשקל סביר, תבחר ביניהם.בלנובו אתה יכול להוסיף SSD בנוסף לדיסק קשיח הקיים (כונן SSD בחיבור mSATA)ב-HP אתה יכול להוציא את הצורב ולשים אותו במארז USB חיצוני ולשים במקום הצורב כונן SSD סטנדרטי.זה הלנובו שאני מדבר עליו - http://www.megabuy.co.il/product/%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93-lenovo-thinkpad-edge-e330-33541s6-1?aff=Zap
פורסם 2014 באוגוסט 1111 שנים מחבר זמן סוללה.צורב.אלו שני דגמי העסקים המובילים עם מסך מט ומעבד שהוא לא מסורס ובמשקל סביר, תבחר ביניהם.בלנובו אתה יכול להוסיף SSD בנוסף לדיסק קשיח הקיים (כונן SSD בחיבור mSATA)ב-HP אתה יכול להוציא את הצורב ולשים אותו במארז USB חיצוני ולשים במקום הצורב כונן SSD סטנדרטי.זה הלנובו שאני מדבר עליו - http://www.megabuy.co.il/product/%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93-lenovo-thinkpad-edge-e330-33541s6-1?aff=Zapאם הם מגיעים עם מע' הפעלה אין לי צורך בצורב...תודה רבה!עוד?
פורסם 2014 באוגוסט 1111 שנים ומה בדיוק הקשר בין מע' הפעלה לבין צורב ?אתה יודע שאתה יכול להתקין וינדוס עם DOK, נכון?
פורסם 2014 באוגוסט 1111 שנים מחבר ומה בדיוק הקשר בין מע' הפעלה לבין צורב ?אתה יודע שאתה יכול להתקין וינדוס עם DOK, נכון?ווינדוס מקורי?עזוב זה הדרישות או עם מע' הפעלה או צורב...
פורסם 2014 באוגוסט 1111 שנים כן, אני לא מבין מה הבעיה.סבבה אין בעיה, אני עוזב את הדיון - אמרתי לך את המצב הקיים.אלו האופציות הכי טובות בשבילך.בהצלחה
פורסם 2014 באוגוסט 1111 שנים מחבר כן, אני לא מבין מה הבעיה.סבבה אין בעיה, אני עוזב את הדיון - אמרתי לך את המצב הקיים.אלו האופציות הכי טובות בשבילך.בהצלחהסבב עוד?
פורסם 2014 באוגוסט 1111 שנים תבין, גם אם אין ווינדוס וגם אם אין צורב, אתה יכול להתקין ווינדוס באמצעות DOK (דיסק און קיי).אתה בעצם יוצר קובץ תמונת דיסק (מדיסק של ווינדוס/ קובץ שהורדת מהרשת) עם סיומת ISO. את הקובץ אתה מעביר לדיסק און קיי ריק, מחבר אותו למחשב, ובהפעלת המחשב אתה מורה למחשב להתקין מהDOK.פרטים נוספים על התהליך- יש לך אצל גוגל. אפילו הוראות באתר של מיקרוסופט יש.צורב= דבר שעבר זמנו מן העולם.אגב, להבא, תבין שלא חייבים לך פה כלום. כשאתה כותב "סבבה, עוד?" זה מעצבן. תתנסח בצורה קצת יותר מכבדת ושואלת.
פורסם 2014 באוגוסט 1111 שנים ולידע כללי, אם יש לך סריאל חוקי של ווינדוס 8 או 8.1, למייקרובופט יש כלי שמאפשר לך להוריד את הווינדוס מהרשת ולהכין אותו על גבי DOK להתקנה.
פורסם 2014 באוגוסט 1211 שנים מחבר תבין, גם אם אין ווינדוס וגם אם אין צורב, אתה יכול להתקין ווינדוס באמצעות DOK (דיסק און קיי).אתה בעצם יוצר קובץ תמונת דיסק (מדיסק של ווינדוס/ קובץ שהורדת מהרשת) עם סיומת ISO. את הקובץ אתה מעביר לדיסק און קיי ריק, מחבר אותו למחשב, ובהפעלת המחשב אתה מורה למחשב להתקין מהDOK.פרטים נוספים על התהליך- יש לך אצל גוגל. אפילו הוראות באתר של מיקרוסופט יש.צורב= דבר שעבר זמנו מן העולם.אגב, להבא, תבין שלא חייבים לך פה כלום. כשאתה כותב "סבבה, עוד?" זה מעצבן. תתנסח בצורה קצת יותר מכבדת ושואלת.תודה רבה, אבל באמת שאין לי צורך באיך במדריך איך להתקין ווינדוס...אין לי עותק של ווינדוס על דיסק ואני לא מעוניין להוריד מהאינטרנט, מיותר להגיד שזה לא חוקי נכון?אז אם אין אפשרות לצורב אז שיגיע עם מערכת הפעלה.באמת תודה רבה על העזרה!!עוד?
פורסם 2014 באוגוסט 1211 שנים הורדת קובץ התקנת וינדוס מהאתר הרשמי של מיקרוסופט - זה לא חוקי? כל עוד יש לך מספר סיריאלי תקין וחוקי, אין שום בעיה להוריד מהאתר עותק התקנה של המערכת.אם תרשום פעם נוספת "עוד?" אני אנעל את הדיון הזה, כמה חוסר כבוד יכול להיות ? אף אחד לא עובד בשבילך פה.
פורסם 2014 באוגוסט 1211 שנים אז זהו שאתה כן צריך מדריך, כי אם היית מסתכל באתר מיקרוסופט, היית רואה שם הוראות באיך יוצרים קובץ תמונת דיסק לדיסק און קיי מהדיסק שברשותך. ואפילו היית מוריד מהאתר שלהם את הווינדוס כקובץ מוכן אחרי שאתה מזין את פרטי הרשיון (אם בכלל תצטרך) באתר שלהם.
פורסם 2014 באוגוסט 1211 שנים מחבר אז זהו שאתה כן צריך מדריך, כי אם היית מסתכל באתר מיקרוסופט, היית רואה שם הוראות באיך יוצרים קובץ תמונת דיסק לדיסק און קיי מהדיסק שברשותך. ואפילו היית מוריד מהאתר שלהם את הווינדוס כקובץ מוכן אחרי שאתה מזין את פרטי הרשיון (אם בכלל תצטרך) באתר שלהם. אין לי דיסק ולא היה לי דיסק אז אין לי סיריאל רשמתי את זה כבר כמה פעמים! לא מעוניין שינעלו את הדיון... פשוט אני צריך מחשב שיגיע עם מערכת הפעלה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.