עבור לתוכן

המעבר לגולן...

Featured Replies

פורסם

היינו באורנג' עד עכשיו ל-4 מנויים ואבא שלי שילם כל חודש 350 שקל וזה המון..

התקשרו לאבא שלי מגולן והציעו לו 4 מנויים ב-130 לחודש אבל שמעתי שזה חרא של חברה והוא הזמין סימים ולא הגיע עדיין...

הצעתי לו 012 והוא אמר שהוא לא יקבל שם מחיר כמו בגולן והוא לא ניסה..

מה עושים? ואני גם אאבד 4G עכשיו

פורסם

חוץ מה4G אין כמעט הבדל. מעט משתמשים חווים בעיות של דילוג מדור שני לשלישי (אני ביניהם).

פורסם
  • מחבר

החברה טובה? אין ניתוקים?

אבל הגלישה חרא

פורסם

הגלישה היא המהירה ביותר שהיתה לי בדור השלישי מבין כל החברות. לא נתקלתי בניתוקים.

פורסם

גם המשפחה שלי בגולן, אין שום בעיות. החיסרון היחידי זה ה-4G כפי שאמרת, ואני די בטוח שגם זה זמני.

פורסם

אני כבר שנתיים בגולן. בהתחלה היו בעיות, עכשיו כמעט ואין (ואני די בטוח שהבעיות שיש לי כרגע הן מהמכשיר המעפן שלי).

פורסם

העניין הוא שבגולן לחלק מהמשתמשים יש בעיות. זה שמישהו בא ואומר "לי אין בעיות בגולן" לא ממש עוזר, כי זה לא יכול להגיד למי שרוצה להצטרף אם יהיו לו בעיות.

יתרונות נוספים של 012 על גולן הם העובדה שבגולן מעבר תוכנית עולה כסף (מה הקטע?) וש012 לא דורשים כרגע תשלום על סים (במשלוח בדואר). גם הייתי מעדיף חברה שלא משתמשת בשירותי נדידה בכלל כי זה מתכון לצרות.

אבל, אם הסימים כבר הוזמנו, אולי כדאי שתחכה שיגיעו ותראה אם הכל עובד לשביעות רצונך או לא. אם משהו לא מוצא חן בעיניך תוכל לנסות להסביר את זה לאבא שלך ולבקש ממנו להעביר לפחות רק אותך ל012.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

פתרון הכי פשוט לבעיות ניתוק בגולן:

העברת מצב הרשת מאוטומטי לידני. תבחרו את אחת הרשתות של גולן ותזרמו איתם כמה ימים, אם טוב יופי, אם לא תבחרו ברשת השניה.

עובד אצלי מצויין כבר קרוב לשנתיים.

הבעיה היחידה היא בנסיעות לחו''ל שצריך לעשות את זה שוב אבל לא מעבר לזה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים