עבור לתוכן

אולטרה בוק ללימודים ולציור - Lenovo Thinkpad Yoga

Featured Replies

פורסם

אני מחפש נייד שישמש אותי במהלך הלימדים בתקציב באזור ה-6000 ש"ח בקנייה בארץ.

השימוש העיקרי שלו יהיה לכתיבת קוד, שימוש במטלאב וגם ציור בפוטושופ ועבודה גרפית.

קראתי את הביקורות באתר וממה שהבנתי ה-thinkpad yoga אידאלי עבורי, גם חזק וגם ניתן להשתמש בו כטאבלט לציור.

הסיבה שאני מעדיף את הת'ינקפאד ולא את היוגה פרו היא הרגישות של הוואקום שזה דיל ברייקר למי שמצייר.

בכל מקרה, אני מתכוון לקנות בימים הקרובים ותהיתי אם למישהו יצא לנסות את המחשב ויכול לתת חוות דעת או אם יש דברים אחרים שכדאי לשקול.

כמו כן, חיפשתי בזאפ ולא הצלחתי להבין מה ההבדל בין שני הדגמים 20CD0001IV ו- 20CD0038IV

http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=c-pclaptop&db1634543=1759471&keyword=lenovo+thinkpad+yoga

בכל חנות המפרט של המחשבים זהה אבל בכל זאת יש הפרש מחיר של 500+ שקל.

אשמח אם מישהו יוכל להאיר את עיני.

בתודה מראש,

kukurushi

פורסם

שים ל לגרסאות ה-windows השונות.

אם אתה לא חייב לקנות בארץ, שווה לבדוק את ה-sony vaio flip13\14 שגם מגיעים עם digitizer

פורסם
  • מחבר

לצערי אין לי מי שיקנה בארה"ב בזמן הקרוב ולא מתחשק לי להסתבך עם יבוא אישי באינטרנט.

ה-vaio נראה נחמד אבל אני לא רואה במה הוא עדיף מהלנובו מלבד מסך גדול יותר שכבר שכנעתי את עצמי להתפשר עליו. בכל מקרה בבית יש לי נייח ומסך גדול שישמח להתחבר לנייד.

ובאמת לא שמתי לב שגרסאות הווינדווס שונות בין שני הדגמים, אבל מה פתאום עולה 500 שקל לעדכן מ-8 ל-8.1? מה גם שמייקרוסופט נותנים את העדכון בחינם...

פורסם

שים לב, הדגם היקר יותר מגיע עם ווינדוס 8 פרו, והזול עם 8.1 רגיל.

תברר עם החנות אם הדגם שהם מחזיקים כרגע במלאי מגיע עם 8.1 פרו, אחרת זה יהיה די מציק במקרה שתרצה לפרמט, כי תוכל לשחזר רק לווינדוס 8 (לפחות ככה זה אצלי בדל XPS 12) כי זה מה שיהיה במחיצת שחזור.

אם לא אכפת לך מווינדוס 8 פרו, קח את הדגם הזול יותר.

פורסם

מחשבים של סוני = אין אחריות בארץ

פורסם
  • מחבר

המפף, פספסתי שהיה רשום pro... טוב, זה לא באמת נחוץ עבורי, מקדימום אפשר לשדרג בבית.

הזמנתי בינתיים, אעדכן בקרוב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים