עבור לתוכן

בחירת ספק + תשתית

Featured Replies

פורסם

אחרי שנה בבזק + בזק בנלאומי 15M נגמר המבצע והמחיר צריך לעלות אז חשבתי לעבור להוט והוט נט אבל יש לי כמה שאלות:

1. מי מי מספק יותר מהירות העלאה ב100M?

2. איך אני יודע אם באזור שלי (מושב בגליל המערבי) יש תשתית מתאימה למהירות כזאת?

3. בשנה שהייתי בבזק לא היה לי שום בעיות עם האינטרנט קיבלתי 15M רציף (ולפעמים אפילו 16) האם בהוט זה אותו דבר?

4. מה נותן פינגים יותר נמוכים?

5. אם אני רוצה ספק של הוט ותשתית אני צריך לדבר עם הוט או הוט נט (סליחה על הבורות).

זהו לבנתיים אם יהיו לי עוד שאלות אעדכן. שבת שלום ותודה.

פורסם

אם יש לך תשתית כבלים באזור שלך אז אני מאמין שיש לך גם תקשורת אינטרנט אבל אם אתה רוצה גם ספק +תשתית של הוט והוט נט אתה צריך לעשות שיוך של מ"ס הטלפון מבזק להוט

וגם אם יבדקו והכול תקין ב הוט אתה יכול לקבל אפילו קצת יותר מ 100Mbs ו2 Mbs אבל צריך להבין שלא משנה אצל מי אתה תמיד אתה מוגבל במהירות למה שהאתרים נותנים תומכים

בתניי שהכול תקין אז תעשה חושבים מי יותר טוב מוצלח באזור שאתה גר כי אתה גר במושב ועוד בגלילל המערבי אז יכול להיות שאתה מוגבל ומי שנותן מהירות ומחיר יותר טוב ותעשה תמיד אפשר לעבור חברה ובלי כנס אז אין בעיה

פורסם

היי,

מוזמן לשלוח שם מלא, מס' טלפון ושעות נוחות לחזרה ל: online@bezeqint.net ונציג שלנו יחזור אליך עם הצעה מתאימה.

בברכה,

מתן - בזק בינלאומי

פורסם

1) בהוט מהירות ההעלאה היא 2 מגה ובבזק היא 3 מגה.

2) אתה מתקשר לנציגי החברות (בזק והוט) ושואל כמה אתה יכול לקבל באיזור שלך (אני לדוגמה מקבל 75)

3) כן. אין בעיה. גם הוט הם חברה אמינה.

4) בשניהם הפינגים טובים באותה רמה, אין הבדל כל כך משמעותי.

5) אתה מתקשר להוט ובודק מולם.

לי היה גם באנדל 15 ושידרגתי ל100 מגה בבזק.

בקשרי לקוחות נתנו לי תשתית 100 ב119 ש"ח.

ספק הוטנט עולה 20 ש"ח לחודש ל100 מגה

ספק בזק בינלאומי עולה 29.90 ש"ח אחרי התמקחות עם קשרי לקוחות למאה מגה.

פורסם

הספק שלי כרגע-בזק ואני מעוניין לעבור למסלול של הוט, יש מישהו שיכול לשלוח לי בבקשה צילום של השקע שאליו המודם מתחבר? אני פשוט רוצה לדעת האם הוא דומה למה שבזק משתמשים או שיש צורך לקדוח שקע חדש.

אני גר בבניין שיש בו תשתית של הוט (אני אישית עם יס)

תודה מראש

פורסם

זה אותו דבר.

פורסם

התקשרתי עכשיו לבזק כדי להגדיל את מהירות הגלישה מ15 ל40 מגה (ב85שח לחודש כמו שמופיע באתר) - אמרו לי שהמחיר באתר רק ללקוחות חדשים ואני בתור לקוח מאוד וותיק אמור לשלם 99שח לחודש בתוספת 10שח לחודש עבור ראוטר חדש.

שאלתי מה אני צריך לעשות כדי לקבל את המחיר שבאתר חוץ מלהתנתק ולהתחבר שוב כדי להפוך ללקוח חדש - העבירו אותי לקשרי לקוחות, ולאחר ששמעתי את הדיבור שלהם החלטתי באופן חד משמעי שאני אף פעם לא ירצה להיות יותר לקוח של בזק.

השאלה איזה אלטרנטיבות יש כרגע, לחבילת אינטרנט וטלפון בלבד?

פורסם
זה אותו דבר.

אתה בטוח? לפי מה שהבנתי זה סוג של סיב נחושת

פורסם

בשניהם זה סיב נחושת בתוך הדירה

פורסם

עברתי בשנה האחרונה מבזק+בזב"ל 15 מגה להוט+בזב"ל 100 מגה ובסוף להוט+הוטנט 100 מגה, השילוב מעולה ואני מקבל רציף 70-100 מגה הורדה תלוי בשעה של היום.

קח בחשבון שלהוט יש שירות תת רמה אפילו לעומת בזק, אני כמעט שנה איתם והיו לי 2 בעיות גדולות, אחת בהתחברות ואחת כמה חודשים אחרי ובשתיהן עד שלא מצאתי את הנציג הנכון (וזה לקח המון זמן) אף אחד לא רצה לעזור לי ובזבזתי על זה שעות בטלפון.

פורסם
  • מחבר
1) בהוט מהירות ההעלאה היא 2 מגה ובבזק היא 3 מגה.

2) אתה מתקשר לנציגי החברות (בזק והוט) ושואל כמה אתה יכול לקבל באיזור שלך (אני לדוגמה מקבל 75)

3) כן. אין בעיה. גם הוט הם חברה אמינה.

4) בשניהם הפינגים טובים באותה רמה, אין הבדל כל כך משמעותי.

5) אתה מתקשר להוט ובודק מולם.

לי היה גם באנדל 15 ושידרגתי ל100 מגה בבזק.

בקשרי לקוחות נתנו לי תשתית 100 ב119 ש"ח.

ספק הוטנט עולה 20 ש"ח לחודש ל100 מגה

ספק בזק בינלאומי עולה 29.90 ש"ח אחרי התמקחות עם קשרי לקוחות למאה מגה.

יש סיכוי שבזק יעשו לי בעיות אם אני לקוח ישן?

יש לי DGN 2200 יצטרכו להחליף לי אותו?

פורסם

למה בעיות ואיזה בעיות?

מבחינתם ומבחינת כל חברה מסחרית ממוצעת כל לקוח נוסף זה מצוין.

ככל הנראה שתצטרך להחליף ראוטר ו/או מודם, הישן לא יתאים ל100 מגה, בזק נותנים את המודם/ראוטר של 100 מגה ללא עלות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים