עבור לתוכן

(עודכן) מחשב נייח לסטודנט חובב סרטים - עד 4200

Featured Replies

פורסם

1. מחיר מקסימלי : 4300. אפשר לנסות לחסוך, אך לא על חשבון דרישות הסף שיובאו בהמשך

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?

דרישות סף:

• רוב השימוש הוא אופיס, מוזיקה, סטרימינג ואינטרנט. למרות שזאת, במחשב גם נצפים (המון) ונערכים סרטים גדולים באיכות HD.

• מעבד + כרטיס מסך - אני צופה בהרבה תכני hd, וגם מתכנן לשדר את זה לעיתים דרך סטרימר לטלוויזיה. חשוב לי שגם בסרטים כבדים, כמו שמוציא הגופרו שלי (4.7k), לא יהיו תקיעות כמו שהיו לי במחשב הנוכחי. בנוסף, חברה שלי עורכת הרבה סרטים במגוון תוכנות, סרטים גדולים כמובן, וגם תמונות, ולכן חשוב לי שהמחשב יהיה מאוד חזק ויוכל לעבוד ללא כל בעיות בהרצת תוכנות שכזאת. נוסף, חשוב לי לציין שהמחשב יהיה מחובר פיזית תמיד ל2 מסכים, ולכן חשוב לי כרטיס מסך איכותי שיוכל לשדר ל2 מסכים במקביל בחיבור hd ללא כל תקלות סחיבה. (גודל המסכים - 22׳ ו50' אינץ, כאשר הגדול תומך ב4K והקטן תומך בפול HD, שניהם מסכי LED) בכל מקרה, השידור של ה4K הוא רק ממצלמת הגופרו, שבה איכות ה4K איננה מרשימה במיוחד, ועל כן לדעתי כרטיס מסך מתקדם כיום יוכל לשדר את זה ללא מאמץ, ואין צורך להשתגע בכרטיס מסך.
  • משחקים אני לא משחק, אבל אשמח אם המחשב יוכל לעמוד בדרישות הסף של המשחקים החדשים ביותר
  • סאונד המחשב יהיה מחובר למערכת סראונד היקפית 5.1, החיבור שאני זקוק לו בכדי לחבר את המחשב למגבר שלי הוא SPDIF (החיבור הטרפזי), ולכן חשוב לי שהוא יהיה קיים בלוח-אם \ בכרטיס קול.
  • כרטיס רשת המחשב חייב להכיל מקלט אינטרנט של לפחות 300MBPS, אם אפשר יותר מה טוב. לא משנה לי אם זה היישר מהלוח אם או מכרטיס רשת, העיקר שיקלוט אינטרנט אלחוטי, ויהיה בעל אנטנה למען קליטה טובה (אני מתכנן לעשות סטרימינג של סרטי HD, ולכן חשוב לי שכרטיס הרשת יהיה איכותי ובעל יכולת קליטה\שידור טובות).
  • זכרון לפחות 8GB DDR3. אין בעיה גם 4+4.
  • מעבד אינטל, לפחות I5 \ I7, משהו שהוא סביר בכוחו ולא מעבד ישן.
  • כוננים - אני מעוניין בכוננים של WD. אני זקוק ל2TB זכרון, אין בעיה גם עם 1+1. כמובן שבחיבורי SATA3. בנוסף, יש גם צורך בכונן SSD של 120GB, שעליו תשב מערכת ההפעלה בלבד.
  • על המחשב להגיע עם מערכת הפעלה ווינדוס 8.1 באנגלית, כאשר היא כבר מותקנת על המחשב והדרייברים של כל החלקים מותקנים גם כן.
  • על המארז להיות עם יציאות יואסבי קדמיות, בנוסף לאחוריות.

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות, שידור ב1080P במקביל לשני מסכים., ללא כל תקיעות.

3. האם יש צורך בציוד היקפי?.אין צורך בציוד היקפי כלל.

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין צורך בצורב דיסקים

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? השקט לא באמת חשוב (כל עוד זה לא רועש ממש באופן חריג). כמו כן, הגודל ממש לא חשוב, אפשר מארז מאוד גדול.

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה? יש צורך בווינדוס 8.1 מהחנות, ושהמחשב יגיע כבר מורכב ומעודכן עם כל הדרייברים. לא צריך אופיס.

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? מחנות גדולה אמינה ומוכרת, אזור ירושלים או משלוח חינם לירושלים.

9. מתי מתוכננת קניית המחשב? באופן מיידי (המחשב הנוכחי החזיר את נשמתו לבורא לאחר כמעט 8 שנים).

11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? אני מתכנן שהנחשב יחזיק לי לפחות חמש שנים ללא הוצאות נוספות, או בקיצור - לא.

12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות: חשוב לי שהמחשב יעמוד בכל דרישות הסף, ויוכל להמשיך לבצע אותם נאמנה גם במהלך חמש השנים הקרובות. מחשב חזק שיוכל להריץ תכני וידאו באיכות מאוד גבוהה ובלי שום תקיעות תוך שידור ל2 מסכים איכותיים במקביל - כולל עריכת קטעי וידאו באיכות HD. בנוסף, צריך תמיכה בכל הדרישות שציינתי. אבקש להישאר בתחום ה4300 ש״ח ופחות ולא לחצותם.

תודה מראש לעוזרים!

:hi:

פורסם

מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל

מעבד:

Intel Core i7-4790 3.6Ghz 4.0 Ghz Turbo LGA1150 Tray

כמות: 1 - מחיר: ₪1414

קירור למעבד:

Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2

כמות: 1 - מחיר: ₪121

לוח אם:

Gigabyte GA-H81M-HD3 Front USB3 - בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪239

מארז:

באנדל - Silverstone Presicion PS08 USB3 + FSP 500W - בקניית מחשב חדש

כמות: 1 - מחיר: ₪399

זיכרון:

Hynix Original 8GB DDR3 1600 בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪349

כרטיס מסך:

MSI GTX670 2GB GDDR5 OC Edition - מבצע

כמות: 1 - מחיר: ₪997

קשיח למחשב שולחני:

Samsung SSD 840 EVO 120GB SATA3 2.5 inch

כמות: 1 - מחיר: ₪385

קשיח למחשב שולחני:

Seagate Barracuda 7200.14 2TB SATA3

כמות: 1 - מחיר: ₪392

סה"כ: ₪4296

המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים ללא ריבית. ההרכבה, משלוח ואיסוף במקרה של תקלה חינם.

תשלום מזומן (תשלום מזומן לשליח, צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 4211 ₪

http://www.tms.co.il/preview/spec/z2x9bfkn

מחשב מבוסס I7 בשביל העריכה הגראפית

לוח אם עם יציאת קול דיגיטלית כמו שביקשת

כרטיס מסך חזק שיריץ את כל המשחקים נכון להיום ורובם על ULTRA , כמו כן עם CUDA בשביל העריכה הגראפית.

8 גיגה זכרון , הלוח תומך עד 16GB אם תרצה להרחיב.

לגבי הWIFI פשוט תקנה מתאם שמתחבר בUSB.

TMS עושה משלוחים חינם ובמידה ויש תקלה בתקופת האחריות היא אוספת את המחשב ומחזירה ללא עלות.

עריכה:

עכשיו שמתי לב שביקשת גם ווינדוס

אז יש אפשרות לחרוג ב335 שקל ולהשאר עם המפרט

תוכנות:

Windows 8.1 Premium English 64bit - בקניית מחשב בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪335

או לרדת בכרטיס מסך/מעבד

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים