עבור לתוכן

דרוש מחשב בעיקר לתלת מימד (3ds max , maya)

Featured Replies

פורסם

1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 -7000

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך ברצון ..

ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אני לומד תלת מימד ודו ופוטושופ

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ( 3ds max ,maya) התחלתי ללמוד לפני חודשיים

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גם לפעמים משחק במשחקים כגון CALL OF DUTY

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23-25 אינץ

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות ( תלת מימד כמובן )

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)?6

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא שידוע לא מבין בתחום הזה

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים.

9. מתי מתוכננת קניית המחשב? באיזור השבוע הקרוב שבועיים

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה).

11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד?לא ידוע

**** השאלה האחרונה שלי היא אם עדיף מחשב נייד או מחשב נייח כי אני יודע שנייח הרבה יותר טוב מבחינת ביצועים אבל ההתניידות שלי ממקום למקום גדולה .. ??

תודה לעוזרים : )

פורסם

עניין של איזה חומרה אתה צריך בפועל בשביל הלימודים

האם חומרה כזאות תספיק?

http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=24935

למרות שבתמונה הוא נראה רזה המחשב הוא יחסית עבה ושוקל, לא בדיוק משהו שמאפשר נידות נוחה

מה שכן שזה מגיעה לנידיים הוא כולל מעבד מאוד מהיר וגם כרטיס מסך mid-range של nvidia

כמובן שאם אתה מוכן ללכת רחוק יותר מבחינת התקציב אז יש את XPS 15 של DELL (המעבד שם יותר איטי)

או את Precision M3800 (שכולל quadro ויותר קל מאשר XPS15) ששוקל 1.8-1.9kg אם הנדסת אנוש ונידות מעולים לדעתי ברמה של macbook pro

זה עניין של צרכים עד כמה יכול לסחוב ועד כמה אתה מוכן לעלות בתקציב

פורסם
  • מחבר

תראה התכוונתי בעיקר למחשב נייח רק שאלתי אם לתלת מימד מה יותר טוב נייח או נייד ? ובכמה ההבדלים במחירים באמת תוכל לעזור לי ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים