עבור לתוכן

אסוס G750JH: נייד כבד לגיימרים כבדים

Featured Replies

פורסם

אממ.. לא החליף אותו ה-G750JZ שכבר קיים בארץ ויש בו את ה-GTX880M, כרטיס רשת 802.11a/b/g/n/ac ומעבד מעט מהיר יותר 4710HQ..

אה התבלבלתי עם ה-G550JK אופס :P

פורסם

וואי איזה צעצוע !!! בעיה יחידה ש אני רואה בו אין גישה לגופי קירור ו מאווררים לצורכי ניקיון . היה לי את G75JH היה אחלה רק כל שלושה חודשים היו ניסתמים מאווררים וכדי לנקות נדרשתי ממש לפרק את כל הלפטופ וזה מלחיץ ומבאס . חוץ מזה לא רואה מינוסים. באה לי אליו :)

פורסם

יש לי אותו כ10 חודשים... החיסרון היחיד שלו זה המשקל, ל1: 880 זה הגירסה שיצאה אחריו, יש לה קירור טיפה יותר טוב והכרטיס מסך חזק בכ8% שזה בערך 3-4 פריימים לשנייה

פורסם

ASUS לא אמינים בשירות ובאיכות המוצר, כשיתקלקל (וזה יקרה הרבה יותר מהר ממה שאתם חושבים) תתקשרו לאלוהים ותקבלו ממנו שירות, אין עם מי לדבר שם.

פורסם

לא מוכרים בכלל מחשבים לא של ASUS או MSI בישראל, בלתי אפשרי לקנות, וגם אם יש בארץ אז יש את הגירסה עם המעבד הנמוך יותר 4700 במקום 4800 וכרטיס מסך פי 2 נמוך 750,760, או 850,860, והם עולים יותר ממה שעולה בחול עם המפרט היותר חזק 4800 עם 870 או 880.. פשוט מעצבן

פורסם

יש לי את הg750jz שקניתי בארץ ואתה מדבר שטויות. ההבדל היחיד הוא שמקבלים פריפריאלים פחות טובים ו16 גיגה זיכרון במקום 24. אבל אם כבר הגבתי, הכרטיס מסך מגיע לטמפרטורות יחסית גבוהות, כרגע משחק על 84 מעלות. אבל המאוורר רחוק מעוצמה מלאה. יש לקחת בחשבון.

פורסם

84 זה מצויין בשביל לפטופ ובטווח הנורמה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים