עבור לתוכן

בזבוז מטורף של ראם בg3

Featured Replies

פורסם

קניתי אתמול את הg3 32 gb 3ram

ואחרי שהתקנתי את כל האפליקציות נשאר לי ראם פנוי 900 מגה... איך אני מפנה אותו ודואג שהוא ישאר ריק כל הזמן (התוכנות לא יחזרו שוב אוטומטית)

פורסם
  • מחבר

אני מניח שאתה מתכוון ללמה צריך כלכך הרבה ראם .. ולא בכללי....

בעקרון פשוט כי זה לא תקין .. זה אומר שעם כל פלא אחר הכי חדש הוא היה תקוע כל הזמן

פורסם

אתה קצת מפספס, אנדרואיד עובד בצורה כזו שמה שפתוח ברקע נשמר בראם/ברקע ככה הוא יפתח או תוכל לעבור MULTITASK בצורה מהירה לאפיליקציות אחרות.

הניהול, סיגרה של אפליקציות וכו את זה מערכת ההפעלה עושה לבד אתה לא צריך לנקות/למחוק אפליקציות ברגע (זה שייך לעידן הנוקיה).

פורסם

זו לא הייתה כוונתו. הוא שאל בשביל מה אתה צריך את הזיכרון פנוי (תוכנה). לא כמה זיכרון יהיה במכשיר (חומרה).

לשמור על RAM פנוי לא ישפר את התגובות של המכשיר שלך. עצם זה שהמכשיר מאחסן בזיכרון ה RAM אפליקציות פתוחות, זה תורם למהירות התגובה כשאתה חוזר אליהן.

עצם זה שאתה סוגר כל הזמן ומנקה את הזיכרון, זה מאט את המכשיר ומעלה צריכת סוללה עקב הכוח העיבוד שנדרש לפתיחה חוזרת.

אז מה קורה כשהזיכרון מתמלא? אנדרואיד יודע לנהל את הזיכרון בעצמו ולפנות זיכרון לטובת אפליקציות אחרות ולפי סדר עדיפויות שנובע מאופי השימוש של המשתמש (כלומר, אפליקציות בשימוש מועט יפונו בעדיפות ראשונה בעוד שאפליקציות בשימוש גבוה יפונו בעדיפות נמוכה).

לא סתם מרבית יצרני האנדרואיד כיום בשוק, וכן סדרת הנקסוס, לא מציעות פינוי RAM ידני כמו שהיה בגלקסי 3 ו-4 (איני יודע איך זה ב5 ובLG) מהיצרן. האפליקציות האפטרמרקט לפינוי הזיכרון רק מזיקות למכשיר (בהיבט החוויתי).

פורסם
  • מחבר

סבבה.. אבל עדיין מפריעה לי העובדה שאני מנצל יותר זכרון צצה שכל פלא אחר יכול לעמוד בו .. לכן זה נראה לי לא תקין

פורסם

קראת את ההסבר שנתנו לך?

אנדרואיד תמיד ינצל את כל ה-RAM הקיים במכשיר (או לפחות את רובו) בשביל לחסוך זמני טעינה ל-RAM.

אם יש יותר RAM במכשיר, זה אומר שהוא פשוט ישתמש במקום הנוסף לטעינה מוקדמת של עוד אפליקציה, ולהפך.

זכרון RAM ריק זה לא חסכון אלא בזבוז.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים