עבור לתוכן

מספרי מסכי 17"

Featured Replies

פורסם

ערב טוב לכולם!

זוכרים אותי? לא מזמן פתחתי דיון לגבי מסכים , השכלתי משם בכמה דברים אך עדיין יש לי מיספר שאלות. אני מקווה שתענו לי.

אני עדיין לא בטוח איזה מסך לקנות. יש כל כך הרבה דגמים ואני מבולבל.

רציתי לשאול איזה מבין המסכים שאני אכתוב עכשיו הכי עדיף, מי בעל התכונות הכי טובות, ובכלליות איזה מסך אתם ממליצים.

המסכים הם:

1)ViewSonic CRT 17" P75f+ - Pro Series מה אומר ה "פלוס"? האם זה מסך טוב? הוא מראה צבעים יפים?

2)Samsung CRT 17" - 757NF - Natural Flat Monitor . הבעיה שאת המסך הזה לא ניתן להשיג בכל מקום.

3)LG CRT 17" - F700P - Flatron Monitor ישנו דגם של LG 17" שהוא יותר טוב מהדגם הזה? איך המסכים של LG ביכלל , הם טובים?

4)MAG CRT 17" - 796FD2 MITSUBISHI Diamondtron M2 . שמעתי שהמסכים של מאג התדרדרו , זה נכון? MAG זה סוני?

אם תוכלו גם להגיד לי איזה שפופרת יש בכל מסך ואיזה הכי טובה מבינהן? בנוסף דוד שלי אמר ש "איימה " לא בונה מסכים היא רק מרכיבה אותם . האם זה נכון?

האם שווה לקחת 19 " במקום 17"?

אני יודע שיש הרבה שאלות אך אנא מכם תענו לי.

אני פתוח להצעות של מסכים נוספים עד 1500 ש"ח . +-

תודה רבה.

פורסם

מבין 4 המסכים הללו, ה-SAMSUNG וה-VIEWSONIC הינם הטובים ביותר ומציגים (לדעתי) את התמונה הטובה ביותר. ה-VIEWSONIC מבוסס על שפופרת ה-PerfectFlat אשר דומה בתכונותיה לשפופרת ה-DIAMONDRTON, הנמצאת במסך ה-SAMSUNG וה-MAG. מסך ה-LG מבוסס על שפופרת ה-FLATRON החדשה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים