עבור לתוכן

מחשב נייח לסטודנט חובב סרטים עד 3500

Featured Replies

פורסם

מחיר מקסימלי : 4000

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך, לא על חשבון דרישות סף שיובאו בהמשך

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?

אני סטודנט במדעי החברה ככה שרוב הזמן השימוש יש בו שימוש משרדי שכולל אופיס, מוזיקה, סטרימינג ואינטרנט. למרות זאת, אני צופה בהרבה תכני hd, וגם מתכנן לשדר את זה דרך סטרימר לטלוויזיה. חשוב לי שגם בסרטים כבדים, כמו שמוציא הגופרו שלי (4.7k, פי 4 מפול הייץ.די), לא יהיו תקיעות כמו שהיו לי במחשב הנוכחי (יש לי מסכים תואמים). בנוסף, חברה שלי עורכת הרבה סרטים במגוון תוכנות, סרטים גדולים כמובן, וגם תמונות, ולכן חשוב לי שהמחשב יהיה מאוד חזק ויוכל לעבוד ללא כל בעיות בהרצת תוכנות שכזאת. משחקים אני לא משחק, אבל אשמח אם המחשב יוכל לעמוד בדרישות הסף של המשחקים החדשים ביותר. בנוסף, חשוב לי לציין שהמחשב יהיה מחובר פיזית תמיד ל2 מסכים, ולכן חשוב לי כרטיס מסך איכותי שיוכל לשדר ל2 מסכים במקביל בחיבור hd ללא כל תקלות סחיבה. (גודל המסכים - 22׳ ו32׳ אינץ). כמו כן, חשוב לי שתהיה יציאת אודיו spdi/f שזאת הכניסה היחידה דרכה אוכל לשדר סאונד למגבר שלי, שכולל מערכת סראונד מקיפה של 5.1, ולכן חשוב לי שתהיה יציאה כזאת במחשב ושהוא יתמוך באופן מלא בסראונד סיסטם. בנוסף, חשוב לי שהמחשב יכיל כרטיס רשת אלחוטי פנימי, מהרמות הגבוהות ביותר (הוא לא יהיה ממש קרוב לראוטר ואני מתכוון לשדר בסטרימינג דרך האלחוטי. בנוסף, חשוב לי שיהיו לי 2tb מקום פנוי, אפשר גם 1+1, ובנוסף אליהם כונן ssd קטן של 120gb שיריץ רק את מערכת ההפעלה. את כל הכוננים האלה אני רוצה מחברה מוכרת, עדיפות חזקה מאוד לwd, למעשה אני רוצה שזה יהיה של wd. כמובן שאני רוצה מעבד חדש יחסית, מינימום i5 / i7, שיוכל לתמוך בכל זה עם ספיירים. כמו כן חשוב לי שבמארז יהיו יציאות יואסבי קדמיות בנוסף לאחוריות.

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות

3. . אין צורך בציוד היקפי כלל.

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין צורך בצורב דיסקים

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? לא ממש חשוב. שלא יהיה רועש באופן חריג. כמו כן, גודל ממש לא חשוב, אפשר מחשב מאוד גדול

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך בתוכנת ווינדוס מהחנות, אלא אם כן זה מגיע בחינם או בגרושים, ואז ווינדוס 8. בכל מקרה על המחשב להיות מותקן ומחובר באופן מלא על ידי החנות

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? מחנות אמינה ומוכרת, איזור ירושלים.

9. מתי מתוכננת קניית המחשב? ברגע שאחליט על מפרט

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). כאמור בסעיף 2.

11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? אני מתכנן שהנחשב יחזיק לי לפחות חמש שנים ללא הוצאות נוספות.

12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות: חשוב לי שהמחשב יעמוד בכל דרישות הסף, ויוכל להמשיך לבצע אותם נאמנה גם במהלך חמש השנים הקרובות. מחשב חזק שיוכל להריץ תכני וידאו באיכות מאוד גבוהה ובלי שום תקיעות, כולל עריכת קטעי וידאו כאלה, תוך תמיכה בכל הדרישות שציינתי. אבקש להישאר בתחום ה4000 ש״ח ופחות ולא לחצותם.

תודה מראש לעוזרים!

פורסם

המחשב הולך להיות מחובר למסך 4K? שני המסכים שצינת 4K?

או שרק הטלויזיה זה 4K?

כרטיס רשת אלחוטי לא יפתור את בעית המרחק בין המחשב לראוטר אני לא חושב שתוכל להזרים סרט ללא תקיעות

הסרטונים של gopro הם לא כבדים ה 4K מצלם ב 12-15FPS בפורמט h.264 שנתמך על ידי הרבה תוכנות והכרטיסים הגרפים מהדור האחרון וגם מאוד דחוס

השאלה היא אם מתכוון לערוך סרטונים גם ממקורות אחרים במקרה כזה התקציב נמוך מדי

פורסם
  • מחבר

היי, תודה על התגובה.

אחד מהמסכים תומך ב4K, אחד פול HD. שניהם לד.

הסרטים היחידים שיערכו ב4K יהיו של הגופרו, השאר יהיו 1080, ככה שנראה לי שהכרטיסים מהסוג שציינת יספיקו.

בנוגע לכרטיס הרשת, אני מבין, אך בכל מקרה אשמח לכרטיס רשת אלחוטי מהרמה הגבוהה, בכדי שיוכל לעשות את העבודה הטובה ביותר שהוא יוכל לעשות, (מקסימום אקרב את המחשב).

תודה,

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים