עבור לתוכן

מחשב גיימיניג כבד 5000~

Featured Replies

פורסם

אני רוצה לקנות מחשב גיימינג שיוכל להריץ משחקים כמו crysis 3 battle field 4 וכאלה על **מינימום** 40FPS מבחינת זכרון לדעתי 750 GB זה מספיק אני לא צריך יותר. אני מחפש השקעה רצינית בכרטיס מסך במעבד (i7 לא i5) ולוח אם שיוכל גם לתמוך במעבדים מהדור הבא (מי שלא יודע הולכים לצאת כנראה לקראת סוף השנה דור חדש של מעבדים שידרשו לוח אם שתומך בצ'יפסט 9 לכן גם בזה צריך להשקיע... אני באמת לא צריך מארז יפה (למרות שאם יש זול אני אשמח) או דברים כאלה אני שם דגש על ביצועים גבוהים והשאר (מראה וכו') פחות אכפת.. תודה לעוזרים

נ"ב

אני מעדיף כרטיסי מסך של nvidia ולא של radeaon פשוט כי אני סומך על הדריברים שלהם יותר. אם אני טועה תתקנו אותי..

תודה לכולם!

פורסם
אני רוצה לקנות מחשב גיימינג שיוכל להריץ משחקים כמו crysis 3 battle field 4 וכאלה על **מינימום** 40FPS מבחינת זכרון לדעתי 750 GB זה מספיק אני לא צריך יותר. אני מחפש השקעה רצינית בכרטיס מסך במעבד (i7 לא i5) ולוח אם שיוכל גם לתמוך במעבדים מהדור הבא (מי שלא יודע הולכים לצאת כנראה לקראת סוף השנה דור חדש של מעבדים שידרשו לוח אם שתומך בצ'יפסט 9 לכן גם בזה צריך להשקיע... אני באמת לא צריך מארז יפה (למרות שאם יש זול אני אשמח) או דברים כאלה אני שם דגש על ביצועים גבוהים והשאר (מראה וכו') פחות אכפת.. תודה לעוזרים

נ"ב

אני מעדיף כרטיסי מסך של nvidia ולא של radeaon פשוט כי אני סומך על הדריברים שלהם יותר. אם אני טועה תתקנו אותי..

תודה לכולם!

אחשלי אין לך צורך ב i7 זה יקר ולא בשבילך (מילא היית תכניתן כותב תכונות ואז מהירות העיבוד חשובה לך או איזה מעצב גראפי מטורף שגם שם מהירות העיבוד חשובה) זה אחד...

ולגבי כרטיסי המסך של נוידיה אני לא יכול להגיד שאתה טועה פשוט אתה באותו מצב כמוני ואתה תצטרך לעשות את הפשרות שלך וכנראה לקחת gtx770/760 או לעבור ל r9 280x כי 290 זה כבר לא יכנס ועוד עם הדרישות שלך...

יהיה מעניין לראות איזה מפרט יביאו לך... ומארז כן חשוב אם אתה רוצה מארז פח ולדחוס בתוכו את כל מה שקנית ושיהיה חם אש אז אתה צודק זה באמת לא חשוב

אני בתור אחד שגם מחפש כרגע מחפש מחשב למטרות גיימינג באותו תקציב גם כבר נתקלתי בשיקולים והוויתורים האלה....

פורסם
redhawak התחלת לתת עצות לאנשים פה אהה?
פורסם
redhawak התחלת לתת עצות לאנשים פה אהה?

חחחחח כן אתה ההשראה שלי סתם יש לי ידע בכל מני דברים וגם נסיון אז אמרתי אם מישו במצב שלי למה לא לעזור לו כולנו יהודים!!!

פורסם

נ"ב

תודה לכולם!

אי אפשר לעזור לך ככה.. תבקש מפרט כמו שכתוב בנוסחא פה באתר ונראה מה עושים איתך.. ותפרסם פה אל תפתח עוד אחד

פורסם

פותח הדיון תענה בבקשה על השאלון ונרכיב לך מפרט בהתאם לצרכים ולתקציב:

quote_icon1.png

1. מה התקציב המקסימאלי?

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?

ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)?

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים.

9. מתי מתוכננת קניית המחשב?

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה).

11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד?

12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות:

פורסם

זה מה שאמרתי לו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים