עבור לתוכן

שיפור מחשב לגיימינג

Featured Replies

פורסם

שלום,

בערך לפני שנתיים קניתי מחשב לגיימינג בפעם הראשונה (האמת שכתבתי בפורומים כאן ואתם עזרתם לי לבנות מחשב ב TMS)

עכשיו אני רוצה שהמחשב שלי יריץ חלק על הדרישות המומלצות (מקסימום) את המשחקים החדשים שיצאו ויצאו - ...Watch dogs ,Battlefield 4,Call of duty ghosts

ורציתי לדעת מה אני צריך לשדרג כדי להריץ אותם חלק וכמה כל השידרוג הזה אמור לעלות (אני רוצה לשדרג ב TMS)

הנה המפרט של המחשב שלי:

90f58668671fc88759ddd1b1b30078f6.PNG

1ddd08663415ba62df383ea537e28fb0.PNG

4ea4aab8c0f84ac71a5f1adb400e6ee0.PNG

תודה רבה לעוזרים.

פורסם

תשתדל להביא יותר פרטים על המערכת

מעבד

לוח אמ

זיכרונות

כרטיס מסך

ספק כוח

מארז

פורסם
  • מחבר
תשתדל להביא יותר פרטים על המערכת

מעבד

לוח אמ

זיכרונות

כרטיס מסך

ספק כוח

מארז

העלתי את המפרט

פורסם

זה לא המפרט המלא.

בקושי מעבד וכמות זיכרון

אם קנית מ TMS פשוט כנס לחשבון שלך ותחת "הזמנות שלי" תראה את המפרט שקנית. ופשוט תעלה צילום מסך.

וגם תציין תקציב, ורזולוציה של המסך.

פורסם
  • מחבר
אם קנית מ TMS פשוט כנס לחשבון שלך ותחת "הזמנות שלי" תראה את המפרט שקנית. ופשוט תעלה צילום מסך.

קניתי בחנות שלהם, לא דרך המחשב.

פורסם

אם אתה כל כך רוצה לדעת מה לשפר תבדוק תמשחקים שציינת באתר can you run it ומשם תמשיך זה יראה לך מה לא מספיק טוב

פורסם
  • מחבר

הנה המפרט:

8d9b8ba2da4f4831a13cceb58947609d.PNG

* מעבד 3.00 GHz

רזולוציית מסך: 1080 על 1920

תודה לעוזרים.

פורסם

העלאת תמונות הזו פשוט לא מאפשרת לנו לפתוח את התמונה ...

אני ממליץ לך ( ולכל מי שעדיין לא מכיר ) על האתר imgur.com

שאיתו משתמשי הסמארטפונים למינהם יכולים גם לצפות ...

פורסם
  • מחבר
העלאת תמונות הזו פשוט לא מאפשרת לנו לפתוח את התמונה ...

אני ממליץ לך ( ולכל מי שעדיין לא מכיר ) על האתר imgur.com

שאיתו משתמשי הסמארטפונים למינהם יכולים גם לצפות ...

תיקנתי

פורסם

יחסית המפרט שלך לא אמור להתקשות כל כך בלהריץ משחקים ברמה טובה...

האם אתה לא מרגיש מסופק עכשיו?

כמה FPS אתה מקבל במשחקים ועל איזה הגדרות?

פורסם
  • מחבר

ב WATCH DOGS אני מקבל 35-55 אבל זה מגיע גם ל- 3 כי המשחק כל רגע נתקע. (הגדרות בנוניות)

וברמת העיקרון אני מרגיש מסופק אבל המחשב לא יכול להריץ חלק את המשחקים החדשים - נגיד באטלפילד 4 אפילו לא נסיתי כי אמרו לי שזה לא יעבוד חלק בכל מקרה...

המחשב מריץ משחקים טוב (נגיד nba 2k14 מריץ על 60) אבל יש משחקים שהוא לא מספיק חזק בשביל להריץ חלק ובגלל זה אני שואל אם אתם יכולים להגיד לי מה אני צריך לשפר במחשב (דרך TMSׂ) וכמה זה בערך יעלה.

פורסם

למרות שלדעתי אמור לעבוד שוב... תבדוק באתר can you run it ובכל מקרה במקומך אולי משפר את המעבד (לא חובה..) כ.מ זה דיי חובה לשפר ובעקבות זה גם את הספק לאזור 500~650 וואט

אבל לפני כל זה הייתי ממליץ בחום אפילו ללכת לחנות ממנה נקנה לבדוק ששום דבר לא תקול או עשויי להיות בעייתי .... במקרה והכל תקין או שנמצאה בעיה ועדיין המצב נשאר אותו הדבר עשה את השדרוג...

פורסם
למרות שלדעתי אמור לעבוד שוב... תבדוק באתר can you run it ובכל מקרה במקומך אולי משפר את המעבד (לא חובה..) כ.מ זה דיי חובה לשפר ובעקבות זה גם את הספק לאזור 500~650 וואט

אבל לפני כל זה הייתי ממליץ בחום אפילו ללכת לחנות ממנה נקנה לבדוק ששום דבר לא תקול או עשויי להיות בעייתי .... במקרה והכל תקין או שנמצאה בעיה ועדיין המצב נשאר אותו הדבר עשה את השדרוג...

כל האתרי "YOU CAN RUN IT" שווים ***

WATCH DOGS רץ לכולם בצורה גרועה ואתה לא הראשון ...

אני לא מבין אותך פותח השרשור ... אתה רוצה לשדרג את המערכת שלך למשחק שעדיין לא ניסית להפעיל אותו על המערכת הקיימת כי "אמרו לך לא לנסות" ( כנראה אנשים לא כל כך אובייקטיבים )

תשחק עוד כמה משחקים לפני שתתחיל לחשוב על שידרוג

המעבד שלך הוא מצויין ואין צורך להחליף אותו

אם אתה עדיין לא מרגיש מרוצה מהביצועים אז זה רק כרטיס מסך למשהו קצת יותר טוב אבל לדעתי עד שאתה לא בודק את המשחקים שאתה רוצה אין טעם לחשוב על זה בכלל...

פורסם
כל האתרי "YOU CAN RUN IT" שווים ***

אני לא מבין אותך פותח השרשור ... אתה רוצה לשדרג את המערכת שלך למשחק שעדיין לא ניסית להפעיל אותו על המערכת הקיימת כי "אמרו לך לא לנסות" ( כנראה אנשים לא כל כך אובייקטיבים )

אם אתה עדיין לא מרגיש מרוצה מהביצועים אז זה רק כרטיס מסך למשהו קצת יותר טוב אבל לדעתי עד שאתה לא בודק את המשחקים שאתה רוצה אין טעם לחשוב על זה בכלל...

האמת שזה קצת נכון הם קצת מגדלים את הדרישות(הרבה) בכל מקרה אם אני יכול לשחק בבאטלפילד 4 כן המחשב יחרוק מאוד יהיה רותח והכל כי זה מחשב מעפאן יחסית עם זרימת אוויר חרא וכרטיס מסך עם מאוורר יחיד ועוד מאוורר רועש בטירוף בכל מקרה אתה תוכל להריץ אותו בכיף....(למרות שכרגע אני משדרג מוחעחעחעחע..)

פורסם
  • מחבר

צודק, אני אנסה להריץ כמה משחקים שרציתי לנסות המון זמן ונראה איך הם רצים. תודה רבה.

בכל אופן, בדקתי וכנראה ב90% מהמקרים המשחקים החדשים לא ירוצו אצלי חלק בגלל שיש לי רק 4GB RAM שכיום רוב המשחקים דורשים 8.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים