עבור לתוכן

האם יהיה לי צוור בקבוק?

Featured Replies

פורסם

אוקי אז ככה, לפני בערך 4 שנים קניתי מחשב יחסית חזק לאותו הזמן:

כ. מסך: ASUS - GeForce GTS450

לוח אם: Gigabyte - EP43-UD3L

מעבד: Intel Core 2 Quad Q8400 @ 2.66GhZ

זכרון: 4GB

ספק כוח: Corsair 550W - CMPSU-550VX

עכשיו כעבור 4 שנים אני רוצה לשדרג אותו ולקנות כרטיס מסך חדש (GTX760) ועוד 4GB של ראם.

GTX760 - http://www.tms.co.il/product/12806

חברים גיימרים אמרו לי שאולי יהיה לי צוואר בקבוק בגלל המעבד הישן, מה אתם חושבים על זה? אם לא יהיה לי אז אולי כדאי לי להוסיף עוד כמה מאות שקלים ולקנות כרטיס חזק יותר ומשתלם יותר?

תודה לעונים :roflmao2:

פורסם

בשביל לענות לך על השאלה צריך לדעת מה אתה עושה עם המחשב.

אם השימוש שלך הוא יותר בכ.מסך אז צריל לדאוג ל PCIE 2.0 שיש לך על הלוח. הכרטיס יעבוד אבל לא יתן 100%.

בקיתור מה השימושים שלך ובאופן כללי להחליף שילוש יהיה אפשר גם אחרכך אם תראה שיש צוור בקבוק.

פורסם
אם השימוש שלך הוא יותר בכ.מסך אז צריל לדאוג ל PCIE 2.0 שיש לך על הלוח. הכרטיס יעבוד אבל לא יתן 100%.

למה להטעות סתם? רוחב הפס של PCI-E 2.0 יהיה די והותר עבור הכרטיס הזה. אין סיבה להתאמץ ולשדרג רק בשביל PCI-E 3, הרווח יהיה אפסי עד לא קיים.

פורסם

יש לי HD6850 על מעבד בן 8 שנים. מהנסיון שלי זה מאוד תלוי, תלוי במשחק, אם המשחקים שאתה משחק נשענים על המעבד וצריכים כח עיבוד אז במשחקים אלו הכרטיס לא ינוצל עד הסוף, במשחקים שנשענים על הכרטיס מסך אז הוא ינוצל את המקסימום שהרוחב פס נותן. אז תחפש את המחשקים שאתה רוצה ותראה איך המעבד משפיע עליהם, יש השואות לרוב המשחקים הפופלרים.

הייתי ממליץ ללכת על כרטיס R9 270x הוא קצת יותר איטי אבל יותר זול כך שמבחינת עלות תועלת הוא הרבה יותר עדיף מה 760.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים