עבור לתוכן

מחפש נייד לשימוש כללי בסביבות 3K | וגם מה אתם חושבים על מחשבים "מחודשים"?

Featured Replies

פורסם

אהלן אני רוצה לקנות מחשב נייד לשימוש כללי בעיקר בשביל להחליף את הנייח שיש לי בבית (כבר מעל 10 שנים חחח)

אשמח לעזרה מכל אחד והשאלה השנייה בכותרת מה אתם חושבים על מחשבים "מחודשים" לא ברור למה הכוונה בכותרות שהם נותנים אבל המחיר הוא בחלק מהמקרים 2000 שקל פחות...

לפני שאני מתחיל את הפירוט ששמתי בחוקים אני רק אציין שלא קריטי לי המון דברים ואני לא כל כך סגור על עצמי אז אם מישהו כאן בסוף יציע לי משהו אטרקטיבי שלא כל כך תואם אחד לאחד את מה שלמטה אז מקובל.

וכמובן אפשר לחרוג גם מהתקציב במידה ומצאתם משהו יותר טוב/מתאים.

* מטרות המחשב? - כללי, אני כן מתכוון לשחק איתו לעיתים אז כרטיס מסך נורמאלי כנראה שיהיה חובה.

* גודל המסך? סביבות ה 15 אני מאמין יספיק. חלק/מט? חלק נראה לי יותר נקי זה ממש לא קריטי..

* רזולוציית המסך? בסביבות 1366x768

* דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? ממש ממש לא..

* משקל רצוי? כל עוד זה לא יהיה מעל 4 קילו אנחנו בסדר.

* האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא

* האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI חובה וכמובן USB3 למרות שלא נראה לי שקיים היום בלי.. (למרות שראיתי כאלה בחיפושים קודם לכן)

* Bluetooth? לא.

* גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? סביבות ה 500 HDD גם כאן אפשר לחרוג

* כונן אופטי? לא חובה

* האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא

* האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא

* האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן

* האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא

* כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מראה, צבע...) חוץ מכרטיס מסך שציינתי כבר למעלה לא.

קראתי קצת סיקורים וראיתי המלצות על Lenovo IdeaPad Flex 59385228, מה דעתכם?:

http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=862293

נערך על-ידי shmuel516

פורסם

בגדול מחשבים מחודשים זה מחשבים שהלקוח החזיר עם תקלה והתקלה תוקנה או עם שריטה או פגם אסתטי, ועכשיו המחשב נמכר מחדש בזול יותר. לא אמורה להיות בעיה עם מחשבים כאלה.

פורסם
  • מחבר

אוקיי ומציינים מה התקלה שהייתה במחשב או למה החזירו אותו?

אגב יש המלצות למחשב כלשהו מישהו?

תודה :)

פורסם

שים לב שאם אתה קונה מחשב מחודש, אז אך ורק כזה שהוא מחודש מהיצרן (ולא ממעבדות כאלה ואחרות), עם אחריות יצרן מלאה (מה שלא אמור להיות בעיה אם הוא מחודש מהיצרן). לרוב אלו מציאות.

לגבי המחשב - כמה הוא ינוייד?

מחשב שמנוייד הרבה צריך להיות קל יותר ובאיכות בנייה גבוהה יותר, מה שיגיע על חשבון ביצועים במחיר נתון.

פורסם
  • מחבר

לגבי המחודש, מסכים לגמריי מחר בדיוק רציתי לבדוק את זה.

ולגבי ניוד כעיקרון בתוך הבית סביר להניח שהרבה מחוץ לבית לעיתים רחוקות לפחות בשנתיים הקרובות.

פורסם
  • מחבר

הצעות הערות מישהו?

(עברו מעל 24 שעות, מקווה שאני עושה את זה נכון :S)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים