עבור לתוכן

זכרונות פלאש מאיביי?

Featured Replies

פורסם

http://m.ebay.com/itm/301039330320?nav=SEARCH

המחיר של 64 שווה ערך ל32 בארץ ... השאלה אם יש קאטץ׳ מסוים כמו זיופים או בלאי מהיר במיוחד / שגיאות בזכרון לא בקטע של היצרן אלא שספציפית מתוך החשש שזה מאיביי ( סיני או משהו)

פורסם

זה הדבר שיש בו זיופים. הייתי נזהר מאוד ונמנע מלקנות ממוכרים מהמזרח, קונה רק ממוכרים עם מוניטין רציני ועובר על הפידבקים ספציפית לגבי זכרונות כאלה

פורסם
  • מחבר

אתה חושב שעדיף לוותר ולקנות בארץ?

פורסם

יש מספיק מוכרים סיניים שהם אמינים וישלחו לך את המוצר המקורי. למשל המוכר הספציפי שנתת הוא לכאורה עם ציון גבוה אבל שים לב למספר היחסית גבוה של התגובות השליליות שלו, שקונים אומרים כי המוצר שלו היה מזויף והוא לא רוצה להחזיר את הכסף וכו.

אתה יכול לנסות לקנות, ובמידה ו"ידפקו אותך" תמיד יש את ה-buyer protection אשר יחזירו לך את הכסף במידה ותוכיח שהמוצר אכן מזויף. מוכרים מסוימים ינסו לטרטר אותך ויבקשו ממך לשלוח להם את המוצר חזרה ורק אז יסכימו להחזיר לך את הכסף. במקרה כזה אין לך ברירה ותצטרך לשלוח את המוצר חזרה (עם מספר מעקב כמובן), ומי מכם ישלם את מחיר המשלוח תצטרכו להחליט בינכם.

מהמוכר הזה ספציפית הייתי נמנע.

פורסם

האמת, זה לא חצי מחיר מהארץ.

בארץ זה עולה 212 ש"ח, קישור למוצר ב212 ש"ח

39 דולר זה 136 שקלים בקירוב/

מכיוון שהמוצר עולה 37 דולר באמאזון, המחיר של39 דולר באיביי הוא סביר ובעיקר הגיוני.

אני כן הייתי מזמין מאיביי וכמובן משלם בפייפאל.

בהצלחה

פורסם
...המוכר הספציפי שנתת הוא לכאורה עם ציון גבוה אבל שים לב למספר היחסית גבוה של התגובות השליליות שלו...מהמוכר הזה ספציפית הייתי נמנע.

תרשה לי לחלוק עליך, לא תמצא מוכר עם 100% שביעות רצון.

למוכר הזה, ספציפית מתוך 3925 תגובות ב ½ שנה אחרונה - 1% ניטרליות, 1% שליליות ו 98% חיוביות.

גם סטטיסטיקת התגובות החיוביות המצטברת שלו בשנה האחרונה היא 99.4%.

אני הייתי הולך על המוכר הזה ספציפית,

סטטיסטיקה טובה מזו תמצא רק אצל מוכרים חדשים שמכרו עד 10 פריטים לכל היותר...

פורסם

שוב, מה שחשוב זה לא 98% מול 99.9% אלא לבדוק את המקרים של המוניטין השלילי ולקרוא במה מדובר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים