עבור לתוכן

בקשת מפרט גיימינג ב3500 (כולל מסך)

Featured Replies

פורסם

. מה התקציב המקסימאלי? 3500

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשרי לנצל.

ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בלתי אפשרי לחרוג - אך ורק אם אין ברירה ולא בסכום גבוה.

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד.

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

משחקי אסטרטגיה בעיקר, כל המשחקים החדשים (כולל FPS והAssassins creed החדש וכ'ו)

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) - תלוי במסך שתציעו לי.

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? מעוניין לשחק על ההגדרות הגבוהות ביותר.

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים - כן, מקלדת ועכבר ואוזניות (לא חייב להיות יקר כלכך)

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מחשב חדש - צריך הכל.

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? לא חשוב כלכך, אך שלא יהיה טרקטור.

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא מאמין.

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כן, הרכבת המחשב בחנות, אין צורך באופיס ובמערכת הפעלה.

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים - כן, KSP, מעדיף מהם.

9. מתי מתוכננת קניית המחשב? בקרוב מאוד.

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה) - לא.

11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? כנראה בעתיד. אולי, כשהוא יתחיל להחליד.

12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות: כמובן שאני צריך גם מסך, מקלדת, עכבר ואוזניות כפי שכבר ציינתי, אך אתם יכולים להשקיע בהם פחות (כמובן שחייב לקנות אותם), אני מעדיף שמירב ההשקעה הכספית תהיה על המחשב עצמו. תודה מראש :)

פורסם

בסכום כזה ממליץ בחום לקנות מחשב יד שניה.

יש דברים שלא חוסכים אליהם כמו מסך. זה משהו שיהיה איתך הרבה זמן.

ציוד היקפי (אוזניות ועכבר) גם מאוד חשובים לחוויה. לא פחות חשוב מחומרה.

ציוד היקפי פלוס מסך זה נגיד 1000 שקל.

ב 2500 של תקציב ממש קשה לעשות מחשב משחקים. רק מעבד ולוח זה 1000.

לקחת מחשב יד שנייה זה הכי חכם בשבילך. פשוט תקבל יותר עבור כספך

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על העצה, מעריך אותה. אך לא מעוניין לקנות דברים מיד שנייה, בטח שלא מחשב. כמובן שלא צריך לחסוך יותר מידי במסך, התכוונתי לגודל בעיקר, אני לא חייב מסך 22/21 אינצ', 19 וחצי מספיק לי (עולה הרבה יותר זול). האמת שגם מקלדת ועכבר אני לא צריך יותר מידי יוקרתי, מאז ומתמיד השתמשתי בפשוט כי למען האמת זה לא משנה לי ולא מפריע לי. אז את ה1000 ש''ח אפשר להוריד ל600 ש''ח מסך, אוזניות, מקלדת ועכבר - לא?

מעדיף לקנות חדש. תודה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים