פורסם 2014 ביולי 2811 שנים מטרות המחשב? לדוגמה: תכנות תוכנות וweb (אני מתחיל ללמוד באוניברסיטה) (visual studio,dream weaver,eclipse....)* גודל המסך? 15.6האם חשוב מסך מבריק או מאט? מעדיף מאט* רזולוציית המסך? אין חשיבות* דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מעדיף numped אבל לא קריטי* משקל רצוי? אין* האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) 3-2 שעות* האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...)לא * Bluetooth? לא* גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? אין עדיפות לסוג, 500+* כונן אופטי? לא* האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא* האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא* האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן* האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא* כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מראה, צבע...) בנתיים שמתי עין על שני מחשבים של HP : pavilion 15-p007ej notebook pc, probook 450 notebook pc
פורסם 2014 ביולי 2811 שנים מחבר מתי אתה "מתחיל ללמוד" ?אם באוק' אז עדיף לדחות את הקניה עד אז.כן באוקטובר הסמסטר הראשון שלי. אבל אני גם לומד בבית כבר הרבה זמן.ולמה עדיף לדחות ?
פורסם 2014 ביולי 2811 שנים מחיר, דגמים חדשים ובעיקר כי מחשב נייד מוגבל בשידרוגים כך שמומלץ לקנות במועד הקרוב ביותר לשימוש שלו.
פורסם 2014 ביולי 3111 שנים מחבר מחיר, דגמים חדשים ובעיקר כי מחשב נייד מוגבל בשידרוגים כך שמומלץ לקנות במועד הקרוב ביותר לשימוש שלו.הקורס שלי באוקטובר הוא מבוא מתמטי- כלאמר אין קשר למחשב. רק בפברואר אתחיל ללמוד מדעי המחשב.כדאי לקנות רק אז ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.