עבור לתוכן

בניית מפרט למחשב בשביל צרכים משרדיים

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם

אני מחפש עבורי מחשב לצרכים משרדיים בלבד

לאהלן הפירוט :

1. מה התקציב המקסימאלי?1000

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?הכל

ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 שקל

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עבודה משרדית

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). חשבשבת,ריווחית,תוכנות עבור שכר ודוחות. כמות השימוש בתוכנות הללו הוא כבד ועבור פרנסה.

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.לא

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?צריך הכל

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)?8

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?לא מבין בזה מה שאתם אומרים

7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?דרשוה מערכת הפעלה לא ממש מבין מה יותר טוב ומה פחות טוב כנראה וינדוס 7,דרוש אופיס! וכן דרושה ההרכבה.

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים.אין העדפה,אבל שיהיה קרוב לבית אני מתגורר בראשון לציון.

9. מתי מתוכננת קניית המחשב?כמה שיותר מהר.

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה).לא מבין.

11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד?לא יודע מה שאתם חושבים.

12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות:

תודה רבה לעוזרים,זה ממש חשוב לי שתעזרו לי.

שבוע טוב לכולם!

פורסם

בתקציב כזה ממש ממליץ לך לקנות מחשב יד שניה.

פורסם

^^כמו שאמרו האופציה הכי משתלמת זה רק יד שנייה.

בתקציב הזה אי אפשר להביא מחשב אפילו עם החריגה

רק התוכנות לוקחות חצי מהתקציב.

אם תגדיל את התקציב ל 2000 ש"ח לפחות. אפשר יהיה להציע משהו אבל כנראה עם ספק כח ג'נרי שהוא ממש לא מומלץ.

למרות שהמחשב מאוד בסיסי.

פורסם
  • מחבר

נראה לי לא הבנתם אותי נכון :

את התוכנות כבר יש לי , חשבתי שאני רושם לכם באיזה תוכנות אני משתמש במחשב כדי שיהיה לכם קל ונוח לבנות מפרט.

במידה וזה עדיין לא עוזר , אני אבקש הצעת מחיר מינמלית עבור מחשב שיהיה טוב לצרכים שלי ושיחזיק לאורך זמן.

תודה רבה על העזרה.

פורסם

את התוכנות כבר יש לי , חשבתי שאני רושם לכם באיזה תוכנות אני משתמש במחשב כדי שיהיה לכם קל ונוח לבנות מפרט.

במידה וזה עדיין לא עוזר , אני אבקש הצעת מחיר מינמלית עבור מחשב שיהיה טוב לצרכים שלי ושיחזיק לאורך זמן.

תודה רבה על העזרה.

סורי,

טעיתי כשלא פירטתי. כשאמרתי תוכנות התכוונתי לווינדוס ואופיס. משום מה לא שמתי לב לשורה של התוכנות שאתה משתמש כמו חשבשבת וכו'.

אבל עדיין אותו מצב- התקציב קטן מידי.

פורסם

פותח הדיון יש לך את מערכת ההפעלה(חלונות 7) ואת הOffice? כי לגבי הOffice כתבת

7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?דרשוה מערכת הפעלה לא ממש מבין מה יותר טוב ומה פחות טוב כנראה וינדוס 7,דרוש אופיס! וכן דרושה ההרכבה.

אז זה לא ברור לי לגמרי בגלל ההודעה שבה כתבת

את התוכנות כבר יש לי

גם העניין של אופק שדרוג משנה כי מצד אחד אפשר לשים לך 4GB RAM ולחסוך אבל מצד שני במפרט כזה יהיה לוח שייתמוך עד 16GB RAM ב2 חריצי זיכרון אז אם מצד אחד כן חוסכים בעתיד אם תרצה 16GB RAM תצטרך לקנות עוד 2x8GB במקום לקנות 8GB RAM עכשיו ואז בעתיד אם תצטרך תוסיף וזה לא ייצא בזבוז וגם תוכל להגיע למקסימום כמות זיכרון שלוח האם תומך אבל זה תלוי בך, חוץ מזה אם תרצה לשחק איי פעם אז עדיף שתגיד מראש כי זה גם קשור לעניין של אופק שדרוג.

ורק שתבין גם אם היית שם תקציב נורא גבוהה לא היו מנצלים את כולו לפי השימושים שלך והיו חוסכים.

פורסם
  • מחבר

עוד מישהו?

פורסם

^"עוד מישהו"? כאילו זאת איזה מכירה פומבית שזורקים הצעות, אני רואה שאתה מתעלם משאלות אז אני אצטט את עצמי

פותח הדיון יש לך את מערכת ההפעלה(חלונות 7) ואת הOffice?

ורק שתבין גם אם היית שם תקציב נורא גבוהה לא היו מנצלים את כולו לפי השימושים שלך והיו חוסכים.

ורק שתבין שקט ברמה 8 לא תקבל בתקציב נמוך ואי אפשר לשמור על יותר מידי אופק שידרוג כשהתקציב נמוך אז אם אתה רוצה שקט פשוט תגדיל את התקציב לבינתיים אפשר

מפרט כזה למשל בלי Office

מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל

מעבד:

Intel Dual-Core G3220 3.0Ghz 3MB LGA1150 Tray

כמות: 1 - מחיר: ₪245

קירור למעבד:

Arctic Cooling Alpine 11 Rev. 2

כמות: 1 - מחיר: ₪54

לוח אם:

Gigabyte GA-H81M-D2V Retail Front USB3.0 - מחיר מבצע

כמות: 1 - מחיר: ₪245

מארז:

בקניית מחשב חדש בלבד IPPON A1314 + SEASONIC SS-400ET

כמות: 1 - מחיר: ₪335

זיכרון:

Hynix Original 4GB DDR3 1600 - בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪180

קשיח למחשב שולחני:

Seagate Barracuda 7200.14 1TB SATA3

כמות: 1 - מחיר: ₪271

כונן אופטי:

Lite-On Phillips DVD-RW X24 SATA

כמות: 1 - מחיר: ₪95

הרכבה:

הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה לחברי הפורומים חינם או בהזמנה מעל 3500 ש"ח - זמן הספקה עד 7 ימי עבודה

כמות: 1 - מחיר: ₪0

סה"כ: ₪1425

המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים ללא ריבית. ההרכבה, משלוח ואיסוף במקרה של תקלה חינם.

תשלום מזומן (תשלום מזומן לשליח, צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 1397 ₪

http://www.tms.co.il/preview/spec/m39z8h26

ועם Office

TMS - Microsoft OFFICE 2013 HOME AND STUDENT HEB INCLUDE MEDIA!!! - בקניית מחשב חדש/מורכב בלבד - 450ש"ח

נערך על-ידי rony2

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים