עבור לתוכן

בקשת המלצה למפרט לגיימינג+מסך 24 ב-6000

Featured Replies

פורסם

אהלן...

יש ברשותי מחשב בן כמעט 3 שנים,שאם לומר את האמת,עושה עבודה פשוט מעולה לצרכים שלי,אבל מאחר ואני רוצה להתחיל לשחק משחקים חדשים(רוב הזמן פשוט שיחקתי פיפ"א,nba) אז הגיע הזמן להתחדש.

לפני שאני מתחיל עם הטופס- במידה ואני מביא את המחשב הישן לחנות(tms), האם יש אפשרות שהם יקנו אותו ממני במחיר יד שנייה?או לפחות חלקים ממנו?

1. מה התקציב המקסימאלי? 6600 אחרי חריגה

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? במידה ואכן החריגה תניב תוצאות אז אחלה

ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 600 כמו שציינתי

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה?משחקים חדשים על הגדרות גבוהות,סדרות וסרטים,אינטרנט, בהמשך לימודים אקדמאיים אם רלוונטי.

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. פיפא 15,nba mortal kombat hitman bf4 metro

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD24"

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים מסך 24 של דל

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? המחשב בחדר שינה אז 6-7

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד) מניח שכן בעתיד,בינוני,

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? רק הרכבה

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. tms בלבד

9. מתי מתוכננת קניית המחשב?שבוע שבועיים הקרובים

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה).usb3 ואם יש עוד פיצ'רים שיכולים להיות שימושיים בעתיד בילד-אין סבבה אם לא לא

11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד?נכנס ללימודים באוק' 15 ולכן מעדיף לקנות עכשיו מחשב עם אופק שדרוג לsli או cf+ אוברקלוק יפה+ הוספת זיכרון ע"מ שהמחשב יתן תפוקה ל4-5 שנים

12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות:

כמה הערות:

1)קודם כל,כמו שרשמתי-מעבד עם יכולת אוברקלוק טובה וקירור איכותי לאוברקלוק בעוד שנה שנתיים נגיד+לוח אם בנוי לsli או לוח רגיל ואחליף כ.מסך-מה אתם חושבים?(בכל מקרה-האם בעוד שנתיים וחצי שלוש כאשר ארצה להחליף כרטיס מסך אז המעבד יהווה צוואר בקבוק?)

2) ראיתי שקיימים לוחות אם שבנויים לגיימינג מצד זה שהיצרן טוען שזה עוזר נגד לאגים במשחקי אונליין שזה סופר חשוב עבורי... האם זה חארטה ופשוט צריך לוח אם רגיל וחיבור אינ' נורמלי וזהו או שזה באמת משפר?

3) אני רוצה לקנות מסך Ips של דל...והבנתי שמסכי ips באיזור ה-1000 שקל הם לא 8 ביט אלא 6 ביט...עדיין אראה תמונה איכותית משמעותית ממסך tn? ואם כן,יש כמה דגמי 24 של דל שנעים בין 900-1300 ש"ח,כאשר יש דגם אחד של 1900*1200- זה אומר שהוא פיזית יותר גדול ממסך 24 fhd? אם כן אני חושב שאני מעדיף אותו עבור חווית משחק מהנה יותר.

4) האם לצרכים שלי אני צריך ssd? חוץ מזה שהמ. הפעלה תעלה יותר מהר(ביג דיל-מקסימום נחכה דקה שהכל יעלה) יש לssd עוד יתרונות שאני לא מודע אליהם? זה טוען משחקים מהר יותר?(גם לא קריטי כל עוד לאחר זמן הטעינה של המפה אין שום יתרון לssd בתכלס)

5)במחשב שלי יש מה שנקרא geforce experience- שאני יכול לשחק עם ההגדרות של המשחק-במידה ואתם מרכיבים לי כרטיס של amd- יש לamd מקבילה לgeforce experience?

6)מלבד מארז שקט-אשמח למארז קריר כאשר ספק הכוח נמצא למטה.ניתן להוסיף לו מאווררים במידת הצורך.

תודה!

פורסם
  • מחבר

דבר נוסף אם אפשר שלוח האם וכרטיס המסך יתמכו ליתר בטחון במסך 2560*1600 לצורך שדרוג עתידי אולי+ממש אבל ממש אך ורק במידת הצורך-העלאת תקציב ל7k ע"מ לאפשר טווח שדרוג איכותי(בין אם זה במעבד לאוברקלוק בינוני/סביר,לוח אם לoc ,קירור שיהיה קצת אוברקיל וכן ספק כוח שיהיה קצת אוברקיל)

אני יודע שזה הרבה דרישות,אבל בכל זאת,זו הוצאה מאוד מאוד גבוהה ולכן כל הבקשות האלו...

אשמח אם מישהו יתן פה יד...:)

פורסם

מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל

מעבד:

Core i5 4690K 3.5ghz With Graphics Tray

כמות: 1 - מחיר: ₪1111

קירור למעבד:

קירור מים Asetek 550LC - כולל מאוורר 120MM. בלוק ומשאבה משופרים!

כמות: 1 - מחיר: ₪314

לוח אם:

Gigabyte GA-Z97X-Gaming 3

כמות: 1 - מחיר: ₪687

מארז:

Fractal Design Define R4 Black Pearl

כמות: 1 - מחיר: ₪543

ספק כוח:

FSP RAIDER 750W 80Plus Silver 60A @ 12V A.PFC

כמות: 1 - מחיר: ₪430

זיכרון:

Hynix 16gb 2X8GB DDR3 1600Mhz - בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪699

כרטיס מסך:

Gigabyte Geforce GTX780 3GB OC WINDFORCE 3 RET AIL - בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪2349

קשיח למחשב שולחני:

Crucial M500 240GB SSD 2.5 Inch - בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪599

קשיח למחשב שולחני:

Seagate Barracuda 7200.14 1TB SATA3

כמות: 1 - מחיר: ₪271

כונן אופטי:

Lite-On Phillips DVD-RW X24 SATA

כמות: 1 - מחיר: ₪95

סה"כ: ₪7098

המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים ללא ריבית. ההרכבה, משלוח ואיסוף במקרה של תקלה חינם.

תשלום מזומן (תשלום מזומן לשליח, צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 6957 ₪

http://www.tms.co.il/preview/spec/d943z6l2

פורסם
  • מחבר

תודה רבה קודם כל.

כמה נקודות:

1)האם קירורי מים בטווח המחירים הזה ובכלל,מומלצים? או שמא עדיף קירור אוויר?יש את החברה הזו-Noctua שממליצים עליה ראיתי,מה אתם אומרים? נכון,אין אותה בtms אבל אני יכול את החלק הזה ספציפית להביא ממקום אחר ולתת לtms ע"מ שירכיבו לי אותו יחד עם המחשב...אלא אם כן זה יפגע באחריות חלילה...

2)נכון שכרטיסי קול של קרייטיב טובים לגיימינג,אך יש ברשותי,שכחתי לציין,כרטיס קול של אסוס בשווי 200 שקל ואני מרוצה ממנו ומעוניין להשתמש בו ככה להביא לי לוח אם זול יותר להערכתי ללא כרטיס קול מחד אבל מאידך עדיין כרטיס "לגיימינג" עם הקטע הזה של תעדוף תעבורת רשת או מה שזה לא יהיה+כרטיס לאוברקלוק בעתיד.

3)יש כרטיס מסך-r9 290x v של ספייר 4Gb שאמור להיות טוב יותר שtms הורידו לו את המחיר ל-2000 ש"ח הוא לא טוב יותר?בפרט ברז' גבוהות מfhd?

בכל מקרה שוב תודה ואשמח לתגובות נוספות,ושוב,הכי חשוב אולי זה שהמחשב יהיה עם אופק שדרוג רציני,בין אם זה במעבד,בלוח אם שיתמכו בoc עתידי וכן מה שרשמתי למעלה.

תודה לעוזרים

פורסם

- יש מצבים שהקירור של noctua כמו הD15 ישמור על המעבד קר יותר אבל זה רק בטמפרטורות גבוהות של oc ל4.5Ghz, אם אתה לא מתכנן oc אז הקירור מים יותר אידיאלי בשבילך : הוא שקט יותר, הוא תופס ה ר ב ה פחות מקום מה שיתן לך אופציה להגיע לכל מקום בלוח אם בלי בעיה לצורך שדרוגים.

אתה כן יכול לעשות איתו oc והוא כן יקרר רק טיפה פחות.

- ללוח האם הזה יש כרטיס קול של gigabyte לא של creative, הנה מה שהם אומרים עליו :

GIGABYTE AMP-UP Audio™ Technology

GIGABYTE G1™ Gaming motherboards are equipped with the GIGABYTE exclusive AMP-UP Audio Technology, which provides the industry’s highest level of onboard audio features and technologies. With GIGABYTE AMP-UP Audio, gamers and audiophiles are able to experience crisp, ultra realistic sound effects while gaming, and the richest possible sound experience when listening to their favorite music and movies.

אני חושב שהוא יותר טוב מהasus שלך, וחוץ מזה לכל הלוחות אם יש כרטיס אודיו און בורד, וכן אתה צריך לוח אם כזה בשביל SLI.

290x ב2000? אתה בטוח? או שיש סיכוי שזה 290x משומש או 290 שזה יותר הגיוני בכל זאת אם זה ב2000 אתה חייב לקנות אותו! רק תשקול שלAMD יש פליטת חום נוראית שתחמם את המארז אז ללכת על מארז שקט כמו הDefine R4 זה לא ממש חכם - NZXT 410/H440 יעשו את העבודה.

פורסם
  • מחבר

שוב תודה על התגובה המפורטת

אני מתכנן oc אבל לא בקרוב,אלא נגיד בעוד שנה וחצי ככה להערכתי,כאשר באמת אצטרך תוספת כוח למשחקים אם בכלל. לכן אני רוצה ומוכן לשים אפילו עוד קצת עבור קירור מים איכותי שיחזיק oc יציב על מינימום 4.3 ghz

בכל מקרה,בנוגע לsli, זה אכן קו מחשבה מאוד מעניין-לקנות עכשיו 290x ובעוד שנתיים שלוש להביא עוד אחד,למרות שאני מעדיף פשוט להוציא את ה-290X מהמערכת,למכור אותו יד שנייה,ולהביא פשוט כרטיס יחיד איכותי יותר...בכל מקרה תמיד טוב שיש אופציה לsli

עריכה: אם אני מתכנן בסוף לקנות מסך של 2560*1440- האם אני צריך חומרה מיוחדת שתתמוך בזה?כי ראיתי למשל לוחות אם מסוימים שרשום בדף שלהם שהם תומכים ברז' של עד 4k כמו למשל לוחות אם "גיימינג" של גיגהבייט...ואם כן אשמח להסבר מה הכוונה כי אני יודע שחשוב שיהיה לכרטיס מסך חיבור תואם לרז' הזו(dvi זה עד 1080p לא?) אבל איך הלוח אם נכנס פה לתמונה?

חוץ מזה, יש עוד עצות לשיפורים אולי? תודה

פורסם
  • מחבר

מישהו?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים