עבור לתוכן

yoga 2 pro vs sony vaio pro 13

Featured Replies

פורסם

שלום בהצלחה לעם ישראל בשם ד" נעשה ונצליח!!!

יש לי את האפשרות לשניהם באותו מחיר ללנובו יש אחריות תקפה בארץ ולסוני לא תקף בארץ.

אני משיג אותם ב3000, ויש להם עוד 8 חודש אחריות בערך, הם מחול, ואולי יש מחשב אחר משתלם? (ראיתי את vaio flip 13 אבל אין לי אך להשיג אותו מחול או בזול, או מכירים אני ישמח לדעת {נראה ממש טוב}) יכול מאוד לעזור.

סליחה על כמות השאלות הכי חשוב ומתומצת זה אם מספר מצבים זה חשוב? אם משקל קריטי(300g)? ואם רזולוציה קריטית? ואחריות? osx בyoga?

כדי להבין מה הספקות שלי, ולאיפה מתפצלים השאלות הבסיסיות, ואך לענות.

((((((((האם זה באמת יהיה שימושי המצב טבלט (או האחרים, במידה ולא רואה סרטים, אבל קורא דפים מסמכים וכו)? ומה לגבי התחממות בvaio האם יותר מיוגה? האם זה קריטי הבדלי הרזולוציה אם יש הבדל מורגש? (בעיקר טקסט ואולי קצת עריכה בעתיד) (קראתי שיש)?

האם שווה להסתכן ולקנות את הסוני ללא אחריות בארץ (יש בין לאומית) (הבנתי שvaio סידרה איכותית שלא מתקלקלת ובכללי ultrabook אין חלקים מכני ולכן עם עובד בהתחלה אז לא סתם נהרס)? האם עדיף כבר לקנות טבלט פשוט וזול (אולי אפילו סיני{יש ברזולציה גבוה}) מאשר להשתמש בyoga או שהיוגה עדיין מוסיף הרבה בגמישות שלו? האם בנסיעות קל או קשה לעבוד עם מחשב שנפתח רק בצורה סטנדרטית, או שחשוב מצב טבלט? האם זה ישנה לי הפחות משקל של סוני (300 גרם) (בתיק או בתנועה או בעבודה)? האם אפשר להחזיק את סוני ביד אחת ולהשתמש בו כטבלט או לא? האם אפשר להתקין os x בyoga בגירסת I5ׁ (ראיתי שיש בעיה בגרסת i7 אולי תקנו) (ראיתי שאפשר בvaio והוא עם i5) ?))))))))

תודה רבה לכם אני מחר אמור לקנות אני ישמח ממש לעזרה כל טוב!

פורסם

יש לי את ה-yoga 2 pro בתצורה של I5, 8GB, 256GB.

גם אני התלבטתי בינו לבין ה-vaio 13 pro וה-flip, בסוף קניתי את הלנובו כי הייתי צריך מחשב דחוף ולהביא מחשב מארה"ב היה לוקח לי כמה חודשים.

מצב הטאבלט נחמד מאוד, קצת פחות שימושי. מה השימושים שלך במחשב?

לגבי OSX, אין לי מושג כי אני לא משתמש בה. אני בטוח שתוכל למצוא תשובות ברשת.

הרזולוציה - נפלאה. ה-scaling ב-windows טוב מאוד, ישנם תוכנות מעטות שלא תומכות באופן מלא (תוכנות ADOBE למשל, אני בטוח שזה יתוקן בהמשך). אם כתב קטן לא מפריע לך (לי לא), שטח העבודה מעולה לתכנות למשל.

משקל - היוגה קליל מאוד, ה-vaio אפילו יותר. לא צריך להיות שיקול משמעותי אלא אם כן אתה כל היום מחזיק אותו ביד.

אחריות - נושא חשוב מאוד. דברים נוטים להתקלקל, גם אם אין בהם דברים נעים. מסך, סוללה, ממשקים, רמקולים, אפילו לוח. לך תדע.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על התגובה

שאלה נוספת האם אפשר לשלוח את המחשב לאחריות בחול? האם זה נוח? (חשבתי שאולי זה אף מהיר כמו בארץ,כי לפעמים יש עיקובים נוספים בתיקונים בארץ (לא יודע אך זה עם ישפר))? ואם יש החזר,או כמה זה יעלה לי?

שאלה שניה משהוא יודע אם הsony חם יותר מהyoga? ראיתי שרשמו שהוא חם אבל לא הצלחתי למצוא מידע על הYOGA אולי הוא מתחמם אותו דבר? והאם זה צריך להטריד אותי כאשר השימושים הם בעיקר כתיבה קצת תכנות ועריכה(גם אם הרבה זמן)?

ומה לגבי המצבים בYOGA שימושי לגלישה וקריאה?

יום מוצלח חבריה ושבת שלום!! לכל עם ישראל (נקווה שיהיה טוב!! ואם לא אז נפעל בשביל זה).

פורסם

1. אפשר לשלוח את המחשב לחו"ל, אבל זה פרוצדורה ולוקח זמן. בנוסף, במקרים של החלפת מחשב, אתה עלול לשלם מע"מ למכס.

2. לפי מה שאני יודע הסוני לא מתחמם באופן לא נורמאלי. היוגה אכן קריר למדי.

3. מצב אחד שאני משתמש בו הוא כשהמחשב יושב על המקלדת והמסך קרוב אליי. זה נוח לי כשאני משתמש במקלדת ועכבר חיצוניים אבל לא במסך אחר.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה.

ומה עם החזרת על השליחה לחול במסגרת. האחריות?

ויש למשהוא ניסיון עם שליחת מחשב לחול במסגרת אחריות?

תודה רבה מראש. :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים