עבור לתוכן

התייעצות לפני רכישה: Vostro 5470 + אלטרנטיבה

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

אני מתחיל השנה הנדסת חשמל ואחרי בדיקות רבות, הגעתי למסקנה שה-Dell vostro 5470 הוא האופציה הטובה ביותר עבורי בהתחשב בתקציב, משקל, סוללה, ביצועים וכדומה.רגע לפני הקנייה, נתקלתי בבעיית ה-Wifi המפורסמת (קראתי עליה בפורומים באינטרנט, וגם כאן באשכול ישן בפורום).

התגובות נחלקות לשניים - יש מי שפתר את הבעייה בעזרת שינוי הגדרות כלשהוא, ואצל אחרים - כלום לא עזר.

שאלתי גם בפורום של dell - שם קיבלתי תשובה שנראית לא מספיק רצינית.

למתעניינים: http://en.community.dell.com/support-forums/laptop/f/3518/t/19592320.aspx

לכן אני זקוק לניסיון שלכם:

א. האם אתם יודעים להגיד כיום מה קורה עם הבעייה הזו? מדובר בבעיית הגדרות פשוטה או פגם חומרתי בדגם זה?

ב. האם קנייה של USB לקליטת wifi תפתור את העניין במידה ושינוי ההגדרות לא יצלח?

ג. ובשורה התחתונה - אפשר לקנות אותו בראש שקט שיימצא פיתרון אם הבעיה תקפוץ?

יצויין שזה המחשב הנייד הראשון שאני רוכש. והוא נראה טוב משמעותית מכל מתחריו בקריטריונים שחיפשתי. אם לדעתכם אי אפשר להבטיח בוודאות שעניין ה-Vostro ייפתר, אשמח לשמוע על אלטרנטיבה בסכום של עד כ-3500 ש"ח (לפני ההנחה האילתית), מחנויות ivory או KSP. הדרישות הן אלה:

* מטרות המחשב? כסטודנט, בעיקר עבודה עם אופיס, מאטלאב, ענייני תכנות ואינטרנט.

* גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 14 אינצ', מבריק/מט לא קריטי.

* רזולוציית המסך? טובה ככל האפשר בתקציב זה.

* דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת גדולה יחסית.

* משקל רצוי? עד 2 ק"ג, ובשאיפה כמה שפחות.

* האם נדרש זמן סוללה ארוך? בהחלט וככל שניתן, לדעתי לכל הפחות 4 שעות.

* האם יש צורך ביציאות מיוחדות? רצוי HDMI.

* Bluetooth? לא.

* גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) - לא משנה הנפח, חשוב שיהיה אלמנט של SSD

* כונן אופטי? לא.

* האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא.

* האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא.

* האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? עדיף שיגיע עם מערכת הפעלה, אפשר בלי.

* האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא Lenovo. לגבי היתר פתוח להצעות.

* כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מראה, צבע...) - אשמח למקלדת מוארת. לגבי היתר לא משנה.

זהו חברים. מקווה ששרדתם עד כאן. :)

תודה מראש, מחכה לעצות שלכם!

שגיא.

פורסם
  • מחבר

חבר'ה אני ממש צריך את העזרה שלכם פה. באמת שכל תגובה תעזור. אז בכל זאת?

פורסם

מאפיינים של ה-5440 -

כבד יותר 2.3 ק"ג

ללא כרטיס מסך מיוחד

מקלדת מוארת

מסך מט - מסך לא בהיר במיוחד

--------------

אני לא רואה בעיה מיוחדת ב-5470, אבל הייתי מחכה לאוק' אם זו המטרה של השימוש ורואה אז "מה חדש" בשוק.

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובות. Chevy, אני מבין שהיית מהמר על הווסטרו למרות הסיפור הזה? על מה היית הולך כאופציה חלופית? ולצערי לא אוכל להמתין לאוקטובר, מתחיל קורס של חודש בתכנות כבר באמצע אוגוסט.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים