עבור לתוכן

מזרח תיכון חדש לפנינו?

Featured Replies

פורסם

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4548343,00.html

שרי החוץ של האיחוד האירופי: "קוראים לכל ארגוני הטרור ברצועה להתפרק מנשקם"

אני לא זוכר מתי בפעם האחרונה קיבלנו את הקלפים.

העולם הערבי בעדנו ומקווה שנחסל את החמאס. בטלוויזיה המצרית מנחים ופרשנים עולבים בחמאס ומעודדים את ישראל במילים הכי ברורות שרק אפשר.

אם חיזבאללה יעז להתערב מהצפון כאשר מצב החמאס יהיה בכי רע ואיראן תלחץ להצילם, זו תהיה הזדמנות מהמדרגה הראשונה לסגור חשבון עם הגרעין האירני, והעולם הערבי יריע לנו כשנעשה זאת. אפילו דעאש ירקדו ברחובות.

- - - תגובה אוחדה: - - -

הבעיה היחידה שאני רואה זה אובמה, איש האחים המוסלמים שיעשה את המקסימום שהוא יכול כדי לנסות לעצור את ישראל, באמצעות הכלבלב הטיפש קרי. הוא יכול להזיק לנו רק ישראל תקשיב לו.

אם רק לביבי יהיה את הביצים כדי לשים עליו פס.

פורסם

הזדמנות פז .

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4548248,00.html

קרי יכול ללכת לישון . הוא פשוט איבד מהרלוונטיות שלו . האיחוד האירופי יקבע את הטון . להמשיך עד שיישברו .

- - - תגובה אוחדה: - - -

ד"א , זה בעקבות אירוע היום , שנציגיהם רעדו בחדרי מדרגות ..

.
פורסם
  • מחבר

זה רק אני או שמשהו כאן מתחיל להריח מוזר.

כולם מבטלים את הטיסות בבת אחת? למה לא נראה לי שהנפילה ביהוד היא הסיבה היחידה? ויחד עם ההכרזה הנדירה האירופאית, אולי קורה כאן משהו שאנו לא יודעים?

נ.ב. מסתבר שליברמן בתור שר החוץ לא רע בכלל.

פורסם

המטוס שהופל באוקראינה . צוותי האוויר בעולם פוחדים .

הייתה נפילה ביהוד ..

זהו.

פורסם

אה , ואין ביטוח שמכסה נפילת רקטה על מטוס , תוך הריגת כל יושביו ..

פורסם

העניין הוא שאירופה לא יכולה בו זמנית לטעון שהרקטות על ישראל הן בגדר "מטרד" ושעל ישראל להתאפק מצד אחד, ולברוח מהמרחב האוירי של ישראל עקב פחד מאותן הרקטות מצד שני. אפילו הם, האירופאים, אינם צבועים מספיק בשביל זה.

פורסם

לצערי זה ממש לא הסוף שלהם. הטיוח והמחדלים בפרשת בנגאזי נחשפו כבר מזמן, אבל היות והתקשורת בארה"ב (למעט פוקס) מתעבת את הרפובליקנים ומלקקת לדמוקרטים, הם נמנעו מלעשות מזה סיפור. יתרה מכך, חלק מהמחדלים נחשפו בפני התקשורת עוד לפני הבחירות האחרונות אצלם לנשיאות, אבל התקשורת נמנעה במודע מלדווח על כך בכלל כדי לא להפריע לאובאמה להבחר.

פורסם
  • מחבר

קראת את הכתבה ?

פורסם

האירופאים בעדנו ורק אובאמה רוצה לעצור אותנו.. הכל התהפך

פורסם
קראת את הכתבה ?

כן, קראתי את הכתבה. מה הנקודה שלך?

פורסם

^בייבי "כך"

פורסם
  • מחבר
כן, קראתי את הכתבה. מה הנקודה שלך?

נראה שיש הרבה עדויות הפעם יותר מהשמועות בעבר, על מחדלים חמורים ונסיונות טיוח של מחלקת המדינה בראשות הילרי קלינטון, ואח"כ אף של אובמה. היה ידוע ל CIA ולאבטחה על אלו שהתמקמו מולם 3 שבועות טרום הפיגוע. הם ביקשו שוב ושוב ממחלקת המדינה תגבורת, נשק, אפילו שקי חול - ומחלקת המדינה סירבה לכל הבקשות. ובמקום זאת העדיפה לסמוך על מיליציה מקומית ששוחדה, ולבסוף אף בגדה באמריקאים וסייעה בהתקפה על השגרירות. שיא האימפוטנטיות.

נראה לי שדרוש לזה עוד זמן להתבשל, אבל הפעם אפילו התקשורת הליברלית לא תוכל להתעלם מכך לאורך זמן. ואני בטוח שהילרי גמורה ואין סיכוי שתהיה הנשיאה הבאה.

בנושא אחר:

חיזבאללה :''נפילתה של ההתנגדות בעזה אסורה''

http://rotter.net/forum/scoops1/121957.shtml

בטוח שהאירנים לוחצים עליהם, האמירה הזו לא סתם באה, כי החמאס מתחיל לזעוק להצלה לכל ידידיו, כי הוא כבר מתחיל לראות את הסוף. הדרך היחידה להפסיק את ישראל זו כניעה שלו. ולכניעה הוא לא מסוגל מנטלית.

אני מקווה שהם מספיק טיפשים בשביל לנסות להתעסק איתנו כעת כאשר כל העולם מאחורינו. (פרט לאובמה חסר השיניים) זו תהיה הזדמנות שלא תחזור לסגור חשבון עם אירן.

פורסם

עם כל הכבוד לעדויות החדשות, שום דבר לא קורה בארה"ב ללא לחץ ציבורי, והתקשורת שם תדאג שלא יהיה כזה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים