פורסם 2004 במרץ 921 שנים מחבר עוד ת'ראד סתמי מבית יוצרי האיכות... גם אם העולם ייכחד התמונה הזו תעודד אותי.
פורסם 2004 במרץ 921 שנים עוד ת'ראד סתמי מבית יוצרי האיכות... גם אם העולם ייכחד התמונה הזו תעודד אותי.טוב שלא הגזמנו,סתם ממוצעת...יוצרי איכות? תשווה אותה לקייט יקירתך?אני לא רואה תחרות...
פורסם 2004 במרץ 921 שנים חמודה זה הכל...ומצחיק שיש לה אורביט על הבנדנה.... אתה הכנסת את זה במחשב או משהווו???
פורסם 2004 במרץ 921 שנים לא ניראה לי זה בטח פירסומת למבצע הזה של אורביטאם זה במחשב אז זאת עבודה מקצועית
פורסם 2004 במרץ 921 שנים מחבר :-Xשום דבר לא מזוייף (חס וחלילה), בסה"כ מדובר בבנאדם עם עין חדה, ציוד צילום איכותי וידע נרחב בתחום, אשר הנציח פורטרט משובח.
פורסם 2004 במרץ 921 שנים שמסתכלים על התמונה קצת (הרבה) זמן - באמת מבינים שמש-R0cKF0rD אמר באמת נכון!איכות הצילום ממש ממש גבוהה והתמונה ממש מדהימה לפי דעתי!הפוקוס על הבחורה (היפה, אם זה במקרה או לא.. ;D) פשוט מהמם לפי דעתי!אם אומרים שתמונה אחת שווה 1000 מילים, אז זאתי שווה יותר..
פורסם 2004 במרץ 921 שנים מחבר עוד נקודה היא שהבחור בשחור מאחוריה נועץ מבט אל עבר הצלם... מה שקצת הורס את התמונה. אך למרות הכל, המיקום שלה בפריים מצויין, קורנת, מצליחה לגרוף את כל תשומת הלב כלפיה, מה ששומר על רמה גבוהה ביותר של הצילום וזה כאמור, ייאמר לזכותה.
פורסם 2004 במרץ 921 שנים מחבר או.קיי, נגיד שהתמונה נלקחה מפרסומת (לטענתך, ראית כבר את התמונה הזו)... זה עדיין לא משנה את העובדה שהצילום עצמו אמיתי.
פורסם 2004 במרץ 921 שנים מה כל כך מהמם בחיוך שלה עם השיניים העקומות האלה?? :-\ רוקפורד לטעמי אין לך טעם איכותי (בלשון המאטה) בנשים .
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.