עבור לתוכן

דרוש מפרט ב 3600 שקל.

Featured Replies

פורסם

1. מה התקציב המקסימאלי? 3600.

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא להגיע לשקל יותר. עדיף לחסוך, אבל בכלל לא לעבור את ה 3600.

ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אי אפשר בכלל.

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים.

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). משחקי גיימינג גבדים.

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA V כשיצא, Fifa15, PES15, Watch Dogs, Sleeping Dogs, NFS.

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920-1080

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות.

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא.

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא.

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 7-8

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא.

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא. הרכבת המחשב בחנות.

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. רק STARTPC.

9. מתי מתוכננת קניית המחשב? מחר ההזמנה.

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). שיהיה USB מקדימה (עדיפות ל USB3). שישרוד לכמה שנים טובות.

11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? לא, רק הוספת סטיק ראם 8GB.

12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות: עדיפות לסטיק אחד של 8GB מאשר 4X2, בגלל שדרוג עתידי.

הנה מפרט שעובד ב STARTPC הציע לי:

869 ₪ - Intel Quad Core i5 4590 3.3Ghz S1150

399 ₪ - * מבצע * - Gigabyte GA-H87M-HD3 S1150

339 ₪ - 8GB Crucial DDR3 1600Mhz

1160 ₪ - * מבצע * - GeForce Gigabyte GTX760 WindForce2 2GB OC

279 ₪ - Seagate 1T 3.5'' Sata3 Barracuda 3 Years Warranty

499 ₪ - * מבצע * - Zalman Z3 Plus + Seasonic 600W BUNDLE

59 ₪ - Arctic Alpine 11 Pro Rev.2

מחיר סופי: 3604 ₪ למזומן

3676 לאשראי.

מה דעתכם? אני ממש אהבתי את המארז (5 מאווררים), והלוח אם חזק מאוד לפי מה שהבנתי (עדיף על B85).

אני רוצה רק כרטיס מסך של GIGABYTE, לא שום חברה אחרת.

לא רוצה כלכך SSD.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים