עבור לתוכן

מפרט למחשב עד 5,000 ש"ח. ללא ציוד היקפי. רב תכליתי

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

אני מחפש לקנות מחשב. ברצוני לבנות מפרט אבל כבר המון זמן עבר מאז פעם אחרונה שקניתי מחשב. לכן זקוק לעזרתכם.

מקווה שאינפורמציה למטה מספיקה.

1. מה התקציב המקסימלי? 5000 ש"ח

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לנצל. אם אפשר לחסוך מבלי להתפשר בביצועים, אז בטח!

ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?

המחשב הוא רב תכליתי:

- שימושי אופיס ואינטרנט

- שימוש עיקרי למדיה ביתית, עושה streaming משתמש ב LAN. לא חייב WiFi. חשוב מאוד!

- עריכת וידאו: אני מצלם לא מעט ברזולוציית HD ואז מאכסן אותו במחשב. לפעמים עורך (קליפים). עושה streaming על גבי LAN. להבנתי, חשוב כרטיס מסך עם מאות CUDA ואף יותר...

- משחקים (כרגע לא משחקים כבדים): Fifa14, The SIMS3 וכדומה. משחקים הכללי זה חשוב, אבל פחות מעריכת וידאו ו/או מדיה ביתית

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).

חוץ מהתוכנות הרגילות כגון אופיס, אני משתמש בתוכנות עריכה כגון Pinacle או CyberLink וכדומיו.

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: SIMS , FIFA, סימולטור טיסה. משחקים זה פחות חשוב.

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך): מסך FHD

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? עריכת וידאו (קליפים), CUDA גבוה

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.

ללא ציוד הקפי

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא יודע

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6.

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא חושב, אלא אם כן תמליצו לי על זה...

7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא. אני כן דיי חושב שארצה להרכיב בחנות.

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. אין לי העדפה מיוחדת

9. מתי מתוכננת קניית המחשב? באוגוסט. אולי ספטמבר

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה).

חשוב לי:

- SSD 250 GB עליו אני אריץ ווינדוס 8, וכל התוכנות העיקריות.

לוח אם: עם USB 3 - כמות מספקת. כניסה קדמית במארז. מספיק חריצי זיכרון לשדרוג עתידי.

11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? כרגע לא, אבל שתהיה לי האפשרות לשדרג זיכרון, להוסיף HDD..

12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות: מארז נוח להוסיף דיסקים, בלי להתעסק יותר מידי עם ברגים, אני שוקל אחת משתי האפשריות HDD עם קיבולת גבוהה (המון סרטי HD) או שרת ביתי בסגנון My Cloud של WD

פורסם
  • מחבר

חברה, אל תפציצו בתגובות.. קשה לי לעקוב אחרי כולם..

אחד אחד בבקשה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים