פורסם 2014 ביולי 1511 שנים שלום לכולם,היום במשך שעות ישבתי וניסיתי למצוא מחשב נייד (מחברה אמינה) אשר עונה על הדרישות הבאות:1. מסך בגודל 15.5 ומעלה2. 16GB זיכרון3. כונן קשיח 1TB4. מאיץ גרפי GeForce 840M (או מקביל מבחינת מביצועים ומחיר)5. מעבד i76. אין צורך במסך מגע.להלן השאלון:1. מטרה - משחקים (לא גיימר מטורף אבל אוהב לשחק), בדיקת תוכנה, עבודה משרדית.2. מסך 15.6 (עדיפות לגדול יותר)3. רזולוציית מסך - לא ממש מבין בזה... משהו סביר...4. משקל - אין חשיבות גדולה מידי למשקל (רוב הזמן על שולחן, אם הוא בתיק זה שעה בשבוע)5. זמן סוללה - כמובן שרצוי ארוך, אבל ניתן להתפשר6. יציאות מיוחדות - HDMI, USB 3, VGA, Card Reader7. Bluetooth - כן8. תחנת עגינה ייעודית - אין צורך9. כונן אופטי - כן10. אחריות - צריך אחריות ל-3 שנים (יש גם כאלה שנותנים שנה וניתן להרחיב ל-3 וזה גם בסדר), עדיפות איסוף והחזרה או טכנאי שמגיע לבית.11. מערכת הפעלה - אין צורך, אתקין לבד.12. העדפה לחברה - באופן אישי אני אוהב את אייסר בגלל שזה המחשב האחרון שהיה לי, אבל כל חברה אחרת אמינה (לא פוג'יטסו וכדומה) טובה.13. דרישות - 16GB זיכרון, 1TB כונן קשיח, i7.אשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי כי אני לא הצלחתי למצוא יחד עם האיש מחנות המחשבים (שהיה בעל סבלנות עילאית).תודה! נערך 2014 ביולי 1711 שנים על-ידי ShmenTul
פורסם 2014 ביולי 1511 שנים תראה את דגמי תחנות העבודה של כל המותגים. סדרת W של Lenovo למשל. אלו ממש לא דרישות אקזוטיות.
פורסם 2014 ביולי 1711 שנים מחבר השאלון:1. מטרה - משחקים (לא גיימר מטורף אבל אוהב לשחק), בדיקת תוכנה, עבודה משרדית.2. מסך 15.6 (עדיפות לגדול יותר)3. רזולוציית מסך - לא ממש מבין בזה... משהו סביר...4. משקל - אין חשיבות גדולה מידי למשקל (רוב הזמן על שולחן, אם הוא בתיק זה שעה בשבוע)5. זמן סוללה - כמובן שרצוי ארוך, אבל ניתן להתפשר6. יציאות מיוחדות - HDMI, USB 3, VGA, Card Reader7. Bluetooth - כן8. תחנת עגינה ייעודית - אין צורך9. כונן אופטי - כן10. אחריות - צריך אחריות ל-3 שנים (יש גם כאלה שנותנים שנה וניתן להרחיב ל-3 וזה גם בסדר), עדיפות איסוף והחזרה או טכנאי שמגיע לבית.11. מערכת הפעלה - אין צורך, אתקין לבד.12. העדפה לחברה - באופן אישי אני אוהב את אייסר בגלל שזה המחשב האחרון שהיה לי, אבל כל חברה אחרת אמינה (לא פוג'יטסו וכדומה) טובה.13. דרישות - 16GB זיכרון, 1TB כונן קשיח, i7.תודה לכולם!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.