פורסם 2004 במרץ 921 שנים שלום לכםיש לי בעיה קטנהכשאני מכניס דיסק של מישחק או כל דיסק שאמור להיפתח אוטומטית דרך האוטו-ראןהוא לא ניפתח אני צריך להיכנס אליו ולהפעיל את האוטו ראן ידני גם אין לי אפשרות לילחוץ קליק ימני על הכונן ולילחוץ שם על"הפעל אוטומטית"בנוסף אם אני מכניס דיסק של ניד פור ספיד לדוגמה ,יש איקון של המישחק בימקום הכונןכשאני מוציא את הדיסק האיקון נישאר ואפילו שאני מכניס דיסק אחר עדיין האיקון הקודם נישארעד שאני מפעיל מחדש את המחשבאיך אני פותר את הבעיה הזו??
פורסם 2004 במרץ 921 שנים 1. הכנס לתפריט התחל /הפעלה, הקלד Regedit ולחץ על אישור. 2. הכנס לנתיב הבא: HKEY_LOCAL_MACHINE\System\CurrentControlSet\Services\CDRom לחץ לחיצה כפולה על הערך Autorun בחלק השני של המסך. 3. במידה והמספר בתוכו הוא 0, הקלד 1 ולחץ על אישור. אם לא, המשך לסעיף הבא. 4. הכנס לנתיב הבא: HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\Explorer לחץ לחיצה כפולה על הערך NoDriveTypeAutoRun בחלק השני של המסך. 5. במידה והמספר בתוכו שונה מ - 91, הקלד 91 ולחץ על אישור. אם לא, המשך לסעיף הבא. 6.הכנס לנתיב הבא: HKEY_USERS\.DEFAULT\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\Explorer 7. במידה והמספר בתוכו שונה מ - 91, הקלד 91 ולחץ על אישור. 8. סגור את תוכנת Regedit והפעל את המחשב מחדש.
פורסם 2004 במרץ 921 שנים מחבר jean-paul אין לי את ה-Explorer ב-HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\Explorer
פורסם 2004 במרץ 1021 שנים אני מבין שפנית לסעיף השני האם זה אומר שסעיף 1 לא פתר את הבעיה?באיזה שלב של תיקייה בדיוק אין לך?ל Burton הידע לא רק בגלל שהייתה לי את הבעיה הזאת אלא בגלל שהמיקצוע שלי הוא לפתור את התקלות הללו.
פורסם 2004 במרץ 1021 שנים מחבר jean-paul אני לא יודע אם סעיף אחד לא פתר את הבעיהעוד לא בדקתי ת'אמתאבל עשיתי הכול והופתעתי שאין לי את התיקיה Explorer בסעיף השניזה נורמלי??
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.